Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Za muškarce u petoj brzini: Braun brijači Series 3

braun-brijaci-aparat-series

Elegantan, uredan i njegovan izgled najprije je vidljiv na licu muškarca. A brijanje često ostavlja neželjene tragove koji nastaju u žurbi, nedostatku vremena ili neadekvatnom postupku brijanja. Novi Braun brijači Series 3 s mrežicom umjesto rotirajućeg sustava donose inovacije koje odgovaraju na potrebe ubrzanog životnog stila muškaraca.

Brijači Braun Series 3 značajno skraćuju vrijeme potrebno za brijanje pa su idealni za muškarce koji žive u petoj brzini.

Mrežica umjesto rotirajućeg sustava savršeno brije sve dijelove lica, fleksibilnost im omogućuje da dosegnu doslovno svaku dlačicu, SensoFoil mrežica sprečava iritaciju kože, a dizajnirani su kako bi omogućili maksimalnu preciznost.

braun-brijaci-aparat-series

Uz inovativnu tehnologiju koja koristi mrežicu prilagođenu svakom obliku lica, NOVI Braun Series 3 brijači opremljeni su i dodatnom tehnologijom MicroComb. Radi se o elementu koji oblikom podsjeća na češljić te usmjerava dlačice prema dijelovima za podrezivanje. Skraćeno vrijeme brijanja smanjuje i vjerojatnost izbijanja iritacija kože.

 

Svi brijaći aparati iz Series 3 su 100% vodootporni i mogu se prati pod tekućom vodom. Štoviše, modeli 3010s, 3040s, 3045s i 3080s mogu se koristiti pod tušem ili u kadi kako bi brijanje bilo još ugodnije i praktičnije. Brijači Braun Series 3 dostupni su u trgovinama Elipso i Emmezeta, a distributer za Hrvatsku je tvrtka Orbico.

braun-brijaci-aparat-series

Tags: novi, vremena, donose, umjesto, brijanja, braun, brijači, series, žurbi, mrežicom, postupku, neadekvatnom, nedostatku, ubrzanog

najčitanije

zadnji komentari

Ljepota Muški kutak Za muškarce u petoj brzini: Braun brijači Series 3