Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Niche parfemi

Ljubavna priča ispričana kroz miris: Chanel Les Exclusifs Boy

chanel-les-exclusifs-boy

Ljubitelji posebnih parfema već znaju da se na zagrebačkom Trgu bana Jelačića u sklopu Martimexa nalazi olfaktivni bar Chanel Espace Parfums gdje se mogu isprobati i kupiti mirisi iz Chanel Les Exclusifs linije. Od ovog mjeseca ta linija je obogaćena za novi poseban miris Chanel Boy koji spaja muževnost i ženstvenost, sve u istoj bočici.

Više...

 

Misteriozan svijet Orijenta: Guerlain Les Absolus d'Orient

guerlain-les-absolus-dorient

Guerlain Les Absolus d'Orient niche je linija koja je, nakon Pariza i legendarnog dućana na Champs-Elyséesu, stigla i u Zagreb, u parfumerije Martimex.

Više...

 

Uzbudljive osjetilne priče: Esteban niche kolekcija parfema

esteban-les-matieres

Parfeme francuskog niche brenda Esteban odnedavno možemo kupiti i kod nas i to ekskluzivno u parfumerijama Martimex na Trgu bana J. Jelačića te u Ilici 73 na Britanskom trgu u Zagrebu.

Više...

 

Miris koji obilježava prijateljstvo muza: Chanel Misia

chanel-les-exclusifs-misia

Pravo žensko prijateljstvo nadahnulo je parfumera Oliviera Polgea za kreaciju najnovijeg mirisa iz Chanel Les Exclusifs linije kojem je nadjenuo ime jedne od najvećih umjetničkih muza s početka 20. stoljeća – Misia.

Više...

 

Uspostavite ravnotežu vlasišta: Schwarzkopf Professional BC Scalp Therapy serum

bc-bonacure-scalp-therapy-serum

Schwarzkopf Professional BC Scalp Therapy linija je namijenjena osjetljivom, masnom vlasištu te onom sklonom prhuti. Ona liječi vlasište i jača ljepotu kose iznutra. Ove godine Schwarzkopf Professional BC Scalp Therapy linija je upotpunjena novim proizvodom BC Scalp Therapy serumom.

Više...

 

najčitanije

zadnji komentari

Parfumerija Niche parfemi