Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Misteriozan svijet Orijenta: Guerlain Les Absolus d'Orient

guerlain-les-absolus-dorient

Guerlain Les Absolus d'Orient niche je linija koja je, nakon Pariza i legendarnog dućana na Champs-Elyséesu, stigla i u Zagreb, u parfumerije Martimex.

Parfemska poslastica za istinske ljubitelje kvalitetnih mirisa, Guerlain Les Absolus d'Orient su nastali kao rezultat potrage za plemenitim materijalima Bliskog Istoka. Parfumer kuće, Thierry Wasser, u svojoj je potrazi za materijalima stvorio parfemsku ulaznicu u misteriozan svijet Orijenta.

guerlain-ambre-eternel

Ambre Éternel, senzualan je i baršunast, baziran na predivnom amberu i toplim drvenim notama. Tajna ovog parfema leži u sivom amberu kojeg je Thierry Wasser uspio obraditi do savršenstva. Oksidacijom sivog ambera u blizine morske vode i sunčevih zraka dobiva se nezamjenjiv trag zlatne prašine, predivne mekane vanilije i toplog ambera.

guerlain-santal-royal

Santal Royal sadrži specijalne sastojke sandalovog drva. Parfem kontrasta, s jedne strane neobična i vrlo skupa sandalovina u kombinaciji s oudom, dok je s druge strane ruža i jasmin koji daju nježnost i osebujnost kompoziciji. Tajna ovog parfema je u toplim, kožnim i drvenim elementima koji daju Guerlainovu potpisnu notu.

Guerlain Les Absolus d'Orient parfemska kolekcija dostupna je ekskluzivno u Martimex parfumerijama u Zagrebu, na Trgu Bana Jelačića i u Vlaškoj ulici. Cijena parfema iz kolekcije je 1.137,50 kuna (EDP, 125 ml).

Tags: zagreb, niche, linija, stigla, parfumerije, guerlain, pariza, martimex, legendarnog, dućana, absolus, d'orient, champs-elyséesu, orijenta

najčitanije

zadnji komentari

Parfumerija Niche parfemi Misteriozan svijet Orijenta: Guerlain Les Absolus d'Orient