Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Uspostavite ravnotežu vlasišta: Schwarzkopf Professional BC Scalp Therapy serum

bc-bonacure-scalp-therapy-serum

Schwarzkopf Professional BC Scalp Therapy linija je namijenjena osjetljivom, masnom vlasištu te onom sklonom prhuti. Ona liječi vlasište i jača ljepotu kose iznutra. Ove godine Schwarzkopf Professional BC Scalp Therapy linija je upotpunjena novim proizvodom BC Scalp Therapy serumom.

Tri su različite terapije koje će efikasno riješiti sve probleme s vlasištem uz pomoć BC Scalp Therapy proizvoda i opuštajućih masaža vlasišta u sklopu terapije u salonu – 'clarifying' osjetilna terapija koja otklanja prhut i stres uz pomoć opuštajuće masaže, 'soothing' osjetilna terapija koja umiruje i opušta osjetljivo vlasište i 'detoxifying' osjetilna terapija za obnovu vlasišta.

bc-bonacure-scalp-therapy-serum

BC Scalp Therapy serum uspostavlja ravnotežu vlasišta, umiruje iritacije, crvenila, peckanje te šiti od kemijskih procesa. Pogodan je za sve tipove kose, vraća vlasištu prirodnu ravnotežu i vlagu te služi kao zaštita prije kemijskog tretiranja. Svojom umirujućom formulom trenutno opušta, otklanja napetost i pomaže u prevenciji crvenila, iritacija, svrbeža i ljuštenja. Formula je bez silikona. Serum je pogodan za posebne terapije u salonu koji se u potpunosti mogu prilagoditi potrebama klijenata. Terapija, uz serum i ostale proizvode BC Scalp Therapy linije liječi i uspostavlja ravnotežu vlasišta omogućavajući zdrav rast i prekrasan izgled kose.

BC Scalp Therapy serum nam dolazi u pakiranju od 30 ml te će se prodavati, cijena mu je 231,50 kunu, a dostupan u svim Schwarzkopf Professional partnerskim frizerskim salonima.

Tags: njega, kosa, schwarzkopf, vlasište

najčitanije

zadnji komentari

Parfumerija Niche parfemi Uspostavite ravnotežu vlasišta: Schwarzkopf Professional BC Scalp Therapy serum