Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Gracioznost svake kovrče: Kérastase Discipline Curl Idéal

kerastase-discipline-curl-ideal

Nova linija za kovrčavu kosu Discipline Curl Idéal prva je Kérastase njega za oblikovanje u pokretu koja otkriva gracioznost svake kovrče, od valovite do jako kovrčave kose.

kerastase-discipline-curl-ideal

Nova probitačna tehnologija pro-keratina koja zaglađuje površinu kose i osigurava koheziju vlakna i hidroliziranog elastina daje elastičnost teksturi kose i ojačava točke uvijanja vlakna. L'Oréal je proveo istraživanje u 22 zemlje svijeta te utvrdio 8 razina kovrčanja kose koje se temelje na morfološkim parametrima vlasi - dijametar kovrče i broj ponavljanja kovrči. Prvi neprijatelj kovrčave kose je šamponiranje zbog kojeg kovrče postaju suhe, krute, bez sjaja i neposlušne. Zato je i razvio njegu za čišćenje Curl Idéal, ekspertno rješenje koje savršeno odgovara kovrčavoj kosi koje čisti i njeguje u jednom koraku. Tehnologija s vrlo visokom koncentracijom njegujućih sastojaka, kompleks pro-keratina i elastina, bez silikona i sulfata. Kremasta i visoko osjetilna tekstura.

kerastase-discipline-curl-ideal

CLEANSING CONDITIONER CURL IDÉAL namijenjen je neposlušnoj kosi koja treba definiciju i oblikovanje. Nježno čisti i njeguje kosu za postizanje savršeno definiranih kovrči s manje pjene, bez silikona i bez sulfata. Pro-keratin i elastin ojačavaju točke uvijanja, poboljšavaju elastičnost vlakna i omekšavaju površinu kose za bolju koheziju vlakna, a kationski i amfoterični surfaktanti nježno uklanjaju nečistoće. Njegujući sastojci su lipidni spojevi koji hrane i zaglađuju vlakno kose. Cijena ovog nježnog čistača je 280 kuna.

MASQUE CURL IDÉAL prva je Kérastase maska za oblikovanje u pokretu obogaćena pro-keratinom i elastinom za kontrolu jako voluminozne kovrčave kose. Namijenjena je jako voluminoznoj kovrčavoj kosi koja treba smanjenje volumena i kontrolu korijena. Ojačava točke uvijanja, poboljšava elastičnost vlakna i omekšava površinu kose za bolju koheziju vlakna. Kationski derivati zaglađuju i omekšavaju vlakno kose, silikon kontrolira volumen i frizz. CIjena maske je 280 kuna.

OLÉO CURL krema je za definiciju i mekoću kose za neposlušnu kovrčavu kosu koja treba definiciju i opuštenost kovrči. Krema oblikuje kovrče i definira ih bez ukrućivanja te ih čini opuštenim i podatnim. Pro-keratin i elastin jačaju točke uvijanja, poboljšavaju elastičnost vlakna i omekšavaju kosu za bolju koheziju vlakna, a ksiloza pruža termo zaštitu. Cijena kreme je 200 kuna.

MOUSSE CURL IDÉAL njegujuća je pjena za neposlušnu kosu kojoj treba definicija i poletnost. Oblikuje kovrče i definira ih bez ukrućivanja te ih čini poletnima s njegovanim dodirom i pruža anti frizz. Rezultat djelovanja pjene su sastojci cijele formule. Pro-keratin i elastin jačaju točke uvijanja, poboljšavaju elastičnost vlakna i omekšavaju površinu kose za bolju koheziju vlakna, karagenan (ekstrakt alge) je prirodni polimer za fiksaciju koji osigurava poletnost kovrči sa njegovanim dodirom, glukoza pruža oblik i definiciju kovrčama, glicerin omogućuje omekšavanje, a ksiloza je termo zaštitni agens. Cijena pjene je 200 kuna.

Discipline Curl Idéal proizvodi, kao i svi ostali proizvodi Kérastase, dostupni su samo u Kérastase frizerskim salonima.

Izvor fotografija: Kérastase Paris

Tags: koja, kose, njega, svake, kérastase, jako, otkriva, gracioznost, curl, discipline, kovrče, valovite, kovrčave, pokretu

najčitanije

zadnji komentari

Ljepota Njega kose Gracioznost svake kovrče: Kérastase Discipline Curl Idéal