Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Isfenirana kosa kao iz salona: Kérastase L'Incroyable Blowdry

kerastase-lincroyable-blowdry

Kérastase L'Incroyable Blowdry losion je koji potpuno mijenja koncept stiliziranja kose, a feniranje kod kuće čini savršenim poput onog iz salona.

Losion L'Incroyable Blowdry omogućuje preoblikovanje pomoću topline, pruža optimalnu prilagodljivost i beskrajne mogućnosti mijenjanja frizure bez ponovnog nanošenja losiona, a sve to bez lijepljenja kose.

Nudi beskrajnu raznolikost zahvaljujući Stimuli Responsive Styling, tehnologiji voskova koji mijenjaju oblik za ponovno otkrivanje stiliziranja kose pomoću topline. Jednom kada se primjeni toplina i mikro čestice rastope, kosa pamti oblik, no moguće je ponovna reaktivacija čestica. Time je omogućeno višestruko preoblikovanje frizure pomoću samo jedne aplikacije L'Incroyable Blowdry losiona. Njegova tehnologija je kompatibilna sa ostalim proizvodima za njegu ili stiliziranje koji se ne ispiru te sa proizvodima za njegu koji se ispiru, što omogućava apsolutno svakoj ženi da ga koristi.

kerastase-lincroyable-blowdry

L'Incroyable Blowdry daje zaštitu od topline do 230°C, što omogućava upotrebu omiljenih uređaja za stiliziranje pomoću topline te ima anti-frizz zaštita tijekom 96 sati, čak i pri vlazi od 80%. Aktivira se na niskim temperaturama, tako da će i manje temperature na uređajima za stiliziranje osigurati besprijekorne rezultate. Zaštitna formula se može koristiti na svim tipovima kose, a mikro čestice mogu se reaktivirati do slijedećeg pranja kose. Omogućuje preoblikovanje, stoga možete slobodno kovrčati, pa ravnati, pa opet kovrčati svoju kosu, jer se sposoban reaktivirati sa samo jednim nanošenjem.

kerastase-lincroyable-blowdry

Nitko ne utemeljuje različitost besprijekornih stilova poput Anje Rubik. Anja Rubik, svjetski supermodel je Kérastase musa za čudesan L'Incroyable Blowdry losion i prezentira ga kroz 10 različitih frizura.

L’Incroyable Blowdry je ekskluzivno u Kérastase frizerskim salonima, a cijena mu je 205 kuna.

Izvor fotografija: Kérastase Paris

Tags: kosa, kérastase, l'incroyable, blowdry, feniranje

najčitanije

zadnji komentari

Ljepota Njega kose Isfenirana kosa kao iz salona: Kérastase L'Incroyable Blowdry