Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Njega kose

Savršeno obnovljena kosa: L’Oréal Professionnel Absolut Repair Lipidium

loreal-pro-absolut-repair-lipidium

Prioritet broj jedan žena na svijetu obnavljanje je oštećene kose. Inspiriran profesionalnim tretmanima kose u Brazilu, L’Oréal Professionnel stvorio je novu revolucionarnu uslugu - Absolut Repair Lipidium protokol.

Više...

 

Transformacija tanke kose: L’Oréal Elseve Fibralogy linija

loreal-elseve-fibralogy

Nova linija proizvoda Fibralogy u L’Oréal Elseve kolekciji je rješenje za tanku, krhku kosu. Zahvaljujući molekuli Filloxane koja oplemenjuje, prodire i povezuje vlakna, vlas kose je deblja polazeći od jezgre same vlasi.

Više...

 

Zaštita i hidratizacija kose: John Masters Organics Mlijeko za kosu od ruže i marelice

jmo-mlijeko-za-kosu-ruza-marelica

John Masters Organics ove godine slavi 20 godina postojanja, a u to ime lansirao je i novi proizvod - Mlijeko za kosu od ruže i marelice.

Više...

 

Vratite sjaj kosi: Aussie Miracle Recharge sprejevi za kosu

aussie-korana-gvozdic

Ovoga ljeta i kosa treba osvježenje, a voditeljica i ekonomistica Korana Gvozdić otkrila je nove sprejeve za kosu Aussie Miracle Recharge sprejeve za kosu koji joj omogućavaju dodatnu njegu bilo  gdje i bilo kada uz neodoljiv miris ekstrakta australskih biljki.

Više...

 

Prva CC krema za kosu dolazi iz Kérastase Paris

kerastase-cc-cream

Kérastase Paris prvi  je brand na svijetu koji je shvatio da kosu, baš poput naše kože, treba jednako zaštiti od negativnih utjecaja UV zračenja te je još davne 1988.  lansirao prvu liniju Soleil.

Više...

 

najčitanije

zadnji komentari

Ljepota Njega kose