Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Njega kose

Osvježite kosu i vratite joj čvrstoću: Batiste Strenght & Shine šampon za suho pranje kose

batiste-strenght-shine-sampon-za-suho-pranje-kose

Svakodnevno uređivanje kose oslabljuje kosu, ona postaje slaba, krhka i izgleda umorno. Zato je Batiste osmislio Batiste Strenght&Shine šampon za suho pranje kose obogaćen L-argininom, aminokiselinom koja stimulira folikule vlasi i daje joj snagu i sjaj.

Više...

 

Prekrasna, ukroćena kosa: Kérastase Discipline linija

kerastase-diana-vishneva-discipline

Disciplina podrazumijeva kontrolu, ali i slobodu… ova ideja nije novost. Današnje žene žele kontrolirati svoju kosu te joj dati oblik i pokret. Ali kosa je živa tvar i često se ponaša onako kako ona želi. Kérastase je razvio formulu koja djeluje i dubinski i na površini oživljava svaku molekulu kose te je stavio u svoju novu liniju Discipline.

Više...

 

Spojite nespojivo: L’Oréal Professionnel Tecni.art Dual Stylers

loreal-pro-dual-stylers

L’Oréal Professionnel lansirao je Tecni.art Dual Stylers s dva različita učinka u samo jednom proizvodu. Od modnih pisti i crvenih tepiha pa sve do uličnih stilova, savršeno isfenirana kosa nikad ne izlazi iz mode.

Više...

 

Kreirano posebno za plavuše: Schwarzkopf Professional BlondMe linija

schwartzkopf-blond-me

Mnogo je razloga zašto odabrati blond nijanse: ženstvene su, glamurozne i nikada ne izlaze iz mode. Čarima blond nijansi nisu mogle odoljeti ni velike zvijezde i ikone stila poput Marilyn Monroe ili Brigitte Bardot. Kultne blond nijanse nove Iconic BlondMe kolekcije omogućuju frizerima da pokažu svoju stručnost i bezgraničnu kreativnost.

Više...

 

Zrake sunca u kosi: L’Oréal Paris Casting Sunkiss Jelly

loreal-casting-sunkiss-jelly

Želite izgled kao sa plaže i da ljeto traje cijelu godinu? L’Oréal Paris osmislio je Sunkiss Jelly gel kako bi podario vašoj kosi osunčani izgled koji možete oblikovati na način koji želite.

Više...

 

najčitanije

zadnji komentari

Ljepota Njega kose