Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Tri L’Oréal Professionnel Pro Fiber linije za obnovu oštećene kose: Rectify, Restore, Reconstruct

loreal-professionnel-pro-fiber

L’Oréal Professionnel lansirao je novi profesionalni protokol za njegu oštećene kose Pro Fiber. Pro Fiber je dugotrajni tretman za njegu oštećene kose koji počinje u salonu i nastavlja se kod kuće.

Pro Fiber se sastoji se od molekularnog kompleksa APTYL100, tehnologije koja ima sposobnost dugotrajnog zaključavanja unutar vlakna kose, dok se prije većina korisnih sastojaka uklanjala prvim šamponiranjem.

loreal-professionnel-pro-fiber

Pro Fiber dostupan je isključivo u L’Oréal Professionnel ovlaštenim salonima u kojima educirani stručnjak za profesionalnu njegu kose nakon dijagnoze kose odabere odgovarajući protokol i pruži personaliziranu preporuku za upotrebu proizvoda kod kuće. Rezultati nakon protokola odmah su vidljivi - vrhovi kose djeluju kao da je kosa tek ošišana. Pro Fiber rutina za kućnu njegu produžuje učinke salonskog protokola. Tijekom svakog šamponiranja, njega se ponovno aktivira te daje jedinstvene kozmetičke rezultate.

Molekularni kompleks APTYL100, tehnologija je koja ima sposobnost dugotrajnog zaključavanja unutar vlakna kose, dok se prije većina korisnih sastojaka uklonila prvim šamponiranjem.  APTYL100 aktivira se svakim šamponiranjem, čak do 4 šamponiranja, iznova i iznova. Rezultat traje i do 6 tjedana zahvaljujući 6 monodoza Re-Charge.

APTYL100 sastoji se od jedinstvene kombinacije dva aktivna sastojka - aminosilana i kationskog polimera koji su poznati po svojoj sposobnosti jačanja korteksa i strukture kose prodirući u unutrašnjost kose kroz nanometričke pukotine u vlaknu. Molekula sadrži mineralni dio koji stvara mrežu unutar vlakna dok je drugi dio organski te pomaže molekuli da se usidri čvrsto u vlakno kose. Djelovanje molekule dugotrajnije je i učinkovitije na oštećenoj kosi.  Iznimni APTYL100 molekularni kompleks nalazi se u maski za dugotrajnu njegu dizajniranom za profesionalnu salonsku uslugu i Re-Charge monodozi koja se koristi kod kuće prilikom svakog četvrtog šamponiranja.

L'Oréal Professionnel naglašava tri stupnja oštećene kose - stupanj 1 je oštećena samo kutikula, stupanj 2 su oštećeni i kutikula i korteks te stupanj 3 u kojem su jako oštećeni i kutikula i korteks. na osnovi ta tri stupnja oštećenja, L’Oréal Professionnel dizajnirao je 3 specifične Pro Fiber linije - Rectify, Restore, Reconstruct.

loreal-professionnel-pro-fiber

Sama srž Pro Fiber kućne rutine  je uključivanje Re-Charge monodoze koja sadrži APTYL100. Nanosi se na čistu, mokru kosu, svako četvrto šamponiranje umjesto njege ili maske koja se uobičajeno koristi.  Nakon 5 minuta kosa je transformirana i duboko nahranjena, podatna te se lagano raspetljava. Kada se osuši, kosa izgleda sjajno, svilenkasto i ukroćeno. Zahvaljujući monodozi učinci profesionalnog protokola traju do 6 tjedana, a cijena joj e 190 kuna (6x20 ml).

loreal-professionnel-pro-fiber-rectify

Linija Rectify namijenjena je za 1. stupanj oštećenosti kose tj. prirodnu kosu oštećenu učestalom upotrebom uređaja koji koriste toplinu ili mehaničkim radnjama kao što su snažno četkanje ili ton na ton koloracijom. Oštećena je  kutikula - kosa nije mekana, izgleda beživotno i stanjenih je vrhova.

loreal-professionnel-pro-fiber-restore

Linija Restore je specijalno dizajnirana za obnavljanje vlakna kose i dugotrajnu njegu kose 2. stupnja oštećenosti. Za obojenu kosu oštećenu učestalim stiliziranjem ili peglanjem. Oštećeni su kutikula ili korteks. Miris linije Restore otpušta kremaste note s primjesom cvijeta kardamoma prije cvata, te mirisom božura i irisa, i drvene note cedra i sandalovine.

loreal-professionnel-pro-fiber-reconstruct

Linija Reconstruct je specijalno dizajnirana za obnavljanje izrazito oštećene kose i dugotrajnu njegu odnosno kosi koja je podvrgnuta čestim i agresivnim procesima. Vlakno kose treba dugotrajno obnavljanje jer su izrazito oštećeni kutikula i korteks. Miris linije Reconstruct otpušta pikantne note pomiješane sa slatkom i snažnom notom vanilije.

U svakoj se liniji nalazi šampon (110 kn, 250 ml), njega (140 kn, 200 ml), maska (174 kn, 200 ml) i serum (160 kn, 75 ml), a svi proizvodi iz Pro Fiber kolekcije dostupni su ekskluzivno u u L'Oréal Professionnel frizerskim salonima.

 

 

Tags: koji, njegu, kose, kuće, tretman, nastavlja, oštećene, professionnel, l’oréal, salonu, fiber, dugotrajni

najčitanije

zadnji komentari

Ljepota Njega kose Tri L’Oréal Professionnel Pro Fiber linije za obnovu oštećene kose: Rectify, Restore, Reconstruct