Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Voluminozna frizura i retro chic uz Wild Stylers 60’s Babe Savage Panache

loreal-professionnel-savage-panache

Retro chic izgled 60-ih inspiriran Briggite Bardot vraća se na velika vrata. XXL volumen u stilu 60-ih prikazan je na Fashion Weeku proljeće/ljeto 2016. L'Oréal Professionnel podupire trend i lansira Wild Stylers 60’s Babe Savage Panache kako bi ženama osigurao XXL volumen i najvoluminoznije frizure.

 

loreal-professionnel-savage-panache

Nekada je 'velika kosa' bila savršeno isfenirana i intenzivno zaglađena, dok je u današnje vrijeme dobila dašak divlje, messy-chic i mat teksture. Savage Panache  je styling inovaciji inspiriranoj frizerskim tehnikama backstagea koja upotpunjuje Wild Stylers kolekciju iz linije Tecni.Art. Utjelovljen međunarodnom glasnogovornicom brenda, Evom Green, 60’s Babe je dizajniran da rješava neispunjene potrebe žena - sprej koji se jednostavno nanosi, ne ostavlja  neželjene ostatke na kosi te nema učinak kacige.

loreal-professionnel-savage-panache

Savage Panache je teksturizirajući sprej sa visokom koncentracijom mikro raspršenog pudera. Može se koristiti za podizanje korijena ili za razbarušenu dužinu. Inovacija trostrukog raspršivača direktno je inspirirana profesionalnim savjetima frizera iz backstagea - prilikom sprejanja kose neki od frizera koriste fen kako bi se sprej raspršio jednako po cijeloj kosi. Zahvaljujući trostrukom raspršivaču, Savage Panache omogućava homogenije nanošenje bez neželjenih ostataka na kosi.

Preporučena cijena L'Oréal Professionnel Wild Stylers 60’s Babe Savage Panache je 115 kuna, a dostupan je ekskluzivno u L'Oréal Professionnel frizerskim salonima.

Tags: chic, wild, volumen, retro, professionnel, proljeće/ljeto, stylers, 2016, savage, babe, panache, 60-ih, 60’s

najčitanije

zadnji komentari

Ljepota Njega kose Voluminozna frizura i retro chic uz Wild Stylers 60’s Babe Savage Panache