Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Za oporavak oštećene tanke kose: L'Oreal Professionnel Pro Fiber Re-Create protokol

pro-fiber-re-create

Prošle godine se na našem tržištu pojavio prvi L'Oreal Professionnel profesionalni protokol za dugotrajnu njegu oštećene kose - Pro Fiber, koji počinje u frizerskom salonu, a nastavlja se kod kuće (--> link). Nakon 15 godina intenzivnog istraživanja oštećene kose, u L'Oreal laboratoriju je razvijena sofisticirana tehnologija za njegu – molekularni kompleks APTYL100 koji ima sposobnost dugotrajnog zaključavanja unutar vlasi, jačajući korteks i strukturu kose.

 

pro-fiber-re-create

Ove je godine, uz već poznate linije Pro Fiber protokola, predstavljena i nova linija RE-CREATE koja je namijenjena za oštećenu tanku ili istanjenu kosu. To je prva dugotrajna njega s aminosilanom za poboljšanje i obnovu kose stanjene oštećivanjem. Kod takve kose, istanjena je vlas i oštećen njen korteks. RE-CREATE obnavlja i ponovno puni kosu te stvara učinak gušće kose. Ova linija se sastoji od RE-CREATE šampona koji obnavlja kosu dajući joj mekoću i podatnost, RE-CREATE regeneratora kao hranjive njege te RE-CREATE seruma u spreju koji pruža kosi zaštitu od topline i čini je sjajnom.

pro-fiber-re-create

Pro Fiber protokol započinje u frizerskom salonu gdje frizer procjenjuje stupanj oštećenja kose i nakon dijagnostike određuje prilagođeni protokol i u skladu s tim preporučuje koju Pro Fiber liniju klijent treba koristiti. Zatim se kosa dva puta šamponira šamponom iz određene linije prema potrebama kose. Nakon toga se nanosi RE-CHARGE koncentrirana monodoza njege za kosu koja se drži na njoj 5 minuta i potom ispire.

Kućna rutina produžuje učinke molekularnog kompleksa APTYL100 na vlas. Tijekom svakog šamponiranja uz korištenje PRO FIBER proizvoda, njega se ponovno aktivira. Također je potrebno koristiti RE-CHARGE monodozu svako četvrto pranje umjesto regeneratora ili maske te nakon 5 minuta isprati. Rezultat je glatka, sjajna, podatna i duboko nahranjena kosa.

Pro Fiber proizvodi su dostupni isključivo u L'Oreal Professionnel ovlaštenim frizerskim salonima. Informativne cijene svih PRO FIBER šampona od 250 ml su 110 kn, PRO FIBER regeneratora od 200 ml 140 kn, PRO FIBER maski od 200 ml 174 kn, PRO FIBER seruma 145 kn te RE-CHARGE monodoza (pakiranje 6 kom. X 20 ml) 160 kn.

Tags: koji, razvijena, godina, njegu, kose, istraživanja, oštećene, tehnologija, professionnel, l'oreal, intenzivnog, sofisticirana, protokol

najčitanije

zadnji komentari

Ljepota Njega kose Za oporavak oštećene tanke kose: L'Oreal Professionnel Pro Fiber Re-Create protokol