Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Nutrikozmetika: Ljepota iznutra

Jedite ananas: Bromelin je aktivni saveznik u borbi protiv celulita

Bromelin je enzim koji se nalazi u ananasu, a za kojeg je dokazana izuzetna učinkovitost u borbi protiv celulita. Zato ga je Biobaza s razlogom učinila nositeljem formule za svoju novu anticelulitnu liniju (--> link).

Više...

 

Očistite tijelo od toksina: Kno-Cit

kno-cit

Kno-Cit, ljekoviti je napitak od limuna i češnjaka, koji se proizvodi u Njemačkoj iz svježeg organskog limuna i češnjaka iz kontroliranog uzgoja. Prirodni je proizvod iz ekološke proizvodnje s ugodnim osvježavajućim okusom.

Više...

 

Osvježavajući mjehurići i kod kuće: SodaStream

sodastream

Bilo da se radi o ljetu ili zimi, osvježavajući napitci uvijek su in. Zahvaljujući uređaju za gaziranje SodaStream, sada i sami možete pripremiti osvježavajući i ukusan napitak.

Više...

 

Smanjite umor i iscrpljenost s vitaminskom bombom: Super Smoothie

dietpharm-super-smoothie

Voće je hrana bogata vitaminima, mineralima i vlaknima, ali kako bismo osigurali sve potrebe našem organizmu potrebna je kontinuirana  konzumacija  različitog voća. Ponekad je to zaista nemoguće jer dostupnost voća ovisi o sezoni, a konzumaciju u svakom trenutku gotovo nemoguća. Također, postoje ljudi koji jednostavno ne vole konzumirati voće ili jednostavno nemaju tu naviku.

Više...

 

Kad tijelo traži više: Bestvite dodaci prehrani

bestvite-dodaci-prehrani

Američki brend dodataka prehrani Bestvite prvi je put dostupan na hrvatskom tržištu. Svi Bestvite proizvodi se proizvode u Sjedinjenim Američkim Državama uz strogu kontrolu kvalitete i prema standardima Current Good Manufactoring Practice (CGMP).

Više...

 

najčitanije

zadnji komentari

Ljepota Nutrikozmetika: Ljepota iznutra