Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Kad tijelo traži više: Bestvite dodaci prehrani

bestvite-dodaci-prehrani

Američki brend dodataka prehrani Bestvite prvi je put dostupan na hrvatskom tržištu. Svi Bestvite proizvodi se proizvode u Sjedinjenim Američkim Državama uz strogu kontrolu kvalitete i prema standardima Current Good Manufactoring Practice (CGMP).

Brz tempo života, prehrana koja nužno ne sadrži dovoljno hranjivih tvari i sveprisutan stres utječu na organizam i ostavljaju posljedice. Svjetski nutricionistički trendovi ukazuju na sve veću potrošnju dodataka prehrani koji nadoknađuju brojne vitamine, minerale i enzime koji su potrebni organizmu.

Bestvite dodaci prehrani

Vodeći se ovom mišlju nastao je i američki brand dodataka prehrani Bestvite iza kojeg stoje stručnjaci s 20 godina iskustva u nutricionizmu. Činjenicu da su dodaci prehrani u današnje vrijeme dobar saveznik u prevenciji raznih tegoba potvrdila je i nutricionistkinja Karmen Matković Melki iz Definicije hrane: 'Zbog vanjskih čimbenikakao što su stres, neuravnotežena prehrana i neuredne životne navike organizam pokazuje znakove otpora. Važno je osluškivati vlastiti organizam i na vrijeme prepoznati svojevrsnu pobunu te suplementacijom tijelu nadoknaditi sve ono što ne dobiva redovnim putem kroz prehranu.'

Upravo je stres, kao najčešći uzrok brojnih tegoba, bio glavna tema na predstavljanju branda Bestvite s naglaskom na proizvod SAMe. Bestvite je na tržištu prisutan s još pet proizvoda - Ekstrakt sjemenki grožđa, Bromelain/Kvercetin, Glukozamin/Kondroitin/MSM, Zelena kava i Super omega-3.

Svi Bestvite proizvodi dostupni su u ljekarnama.

Tags: bestvite

najčitanije

zadnji komentari

Ljepota Nutrikozmetika: Ljepota iznutra Kad tijelo traži više: Bestvite dodaci prehrani