Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Osvježavajući mjehurići i kod kuće: SodaStream

sodastream

Bilo da se radi o ljetu ili zimi, osvježavajući napitci uvijek su in. Zahvaljujući uređaju za gaziranje SodaStream, sada i sami možete pripremiti osvježavajući i ukusan napitak.

sodastream

SodaStream je uređaj  koji običnu vodu u samo nekoliko sekundi pretvara u svježe gaziranu vodu. Ovaj genijalan uređaj za gaziranje, savršen je za svakodnevnu uporabu, bilo da ste doma ili na poslu, u tren oka može kreirati napitak baš  po vašem ukusu.

SodaStream je dostupan  u crnoj, crvenoj, bijeloj i žutoj boji. Uz  uređaj dolazi boca napunjena CO2 plinom koja je dovoljna za do 60l gazirane vode pripremljene po vašoj želji te PVC boca za gaziranje vode. SodaStream vam omogućuje samostalno doziranje mjehurića i okusa, a  kako bi se dobio što bolji efekt mjehurića, vodu iz slavine potrebno je dobro rashladiti. Odmah nakon gaziranja voda je spremna za piće ili za pripremu voćnih sokova, zabavnih i osvježavajućih voćnih koktela jer nakon gaziranja možete dodati i brojne okuse po želji.

sodastream

U ponudi su sirupi dostupni u 12 različitih okusa - Cola, Diet Cola, Tonic, Limunada, razni voćni okusi, energetski napitak ili okusi bez dodatka šećera. Svi SodaStream voćni sirupi imaju i do 50 posto manje kalorija i šećera od drugih sirupa pa tako u njima možete uživati bez i malo grižnje savjesti.

SodaStream je dostupan u trgovinama Elipso po maloprodajnoj cijeni od 749 kn.

Tags: sodastream

najčitanije

zadnji komentari

Ljepota Nutrikozmetika: Ljepota iznutra Osvježavajući mjehurići i kod kuće: SodaStream