Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Smanjite umor i iscrpljenost s vitaminskom bombom: Super Smoothie

dietpharm-super-smoothie

Voće je hrana bogata vitaminima, mineralima i vlaknima, ali kako bismo osigurali sve potrebe našem organizmu potrebna je kontinuirana  konzumacija  različitog voća. Ponekad je to zaista nemoguće jer dostupnost voća ovisi o sezoni, a konzumaciju u svakom trenutku gotovo nemoguća. Također, postoje ljudi koji jednostavno ne vole konzumirati voće ili jednostavno nemaju tu naviku.

Odlično rješenje dolazi iz Dietpharma u obliku dodatka prehrani pod nazivom Super Smoothie. Super Smoothie  je bogati i ukusan dodatak prehrani koji sadrži uravnoteženu kombinaciju vitamina i minerala te vlakna s dodatkom dehidriranog soka jagode, cikle, kivija, jabuke, kruške, naranče, manga, banane, nara, kupine i borovnice. Dakle, osigurava minerale i vitamine koji su potrebni organizmu, a ne dobivaju se redovnim putem hrane, voća i povrća.

dietpharm-super-smoothie

Jedna vrećica Super Smoothie-a sadrži vitamine i minerale koji se nalaze u 10 vrsti voća. Pobijedite umor i iscrpljenost, a ojačajte imunitet i pokrenite energiju svoga tijela samo jednom vrećicom Super Smoothie  dnevno.

Super Smoothie je dostupan u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama po cijeni od 149,90 kn.

Tags: voće

najčitanije

zadnji komentari

Ljepota Nutrikozmetika: Ljepota iznutra Smanjite umor i iscrpljenost s vitaminskom bombom: Super Smoothie