Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Nutrikozmetika: Ljepota iznutra

Snaga zelene kave za proljetni detoks

spring-green-coffee-zelena-kava

Početak godine idealno je vrijeme za ozbiljno 'DA' promjenama prema zdravijem životu. Prvi korak je detoksikacija, pročišćavanje organizma od nagomilanih toksina.

Više...

 

Osnažite imunitet: MiVita Beta Glucan

mivita-beta-glucan

Tijekom zime povećan je broj viroza i infekcija koje napadaju naš organizam i slabe imunitet. Uz prehlade, gripe, infekcije i čestu upotrebu antibiotika, općenito smo umorniji i iscrpljeniji. Posebno su izloženi kronični bolesnici, djeca te radno aktivni s ubrzanim tempom života. Za snažniji imunitet, zaštitu organizma i brži oporavak cijele obitelji u ponudi tvrtke Hamapharm potražite MiVita Beta Glucan proizvode.

Više...

 

Očuvajte svoju kožu: Solgar prirodni beta-karoten

solgar-beta-karoten

Poznato je da zrake sunca, osim svojih pozitivnih učinaka na ljudski organizam, imaju i štetno djelovanje na izgled kože.

Više...

 

Savršena kosa, koža i nokti: Solgar Skin, nails and hair

solgar-skin-nails-and-hair

Solgar Skin, nails and hair trostruko je nagrađivan proizvod za zdravlje i ljepotu kože, noktiju i kose. Stanje i izgled kose, kože i noktiju ogledalo je općeg zdravstvenog stanja organizma, stoga su  i najučinkovitiji proizvodi za ljepotu oni koji djeluju - iznutra.

Više...

 

Antibakterijska poslastica: Manuka med

manuka-honey-med

Najpoznatiji novozelandski med, manuka med, prirodna je poslastica koja se stoljećima preporučuje svim generacijama zbog svog visokog udjela antibakterijske tvari – metilglioksala (MGO).

Više...

 

najčitanije

zadnji komentari

Ljepota Nutrikozmetika: Ljepota iznutra