Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Nutrikozmetika: Ljepota iznutra

Spriječite nakupljanje masnih tvari: Melvita Sojin lecitin

melvita-sojin-lecitin

Sojin lecitin ima bogati sadržaj holina koji zahvaljući svojstvima emulgatora omogućuje vezivanje molekula vode i masnoća.

Više...

 

Nahranite se za ljepotu

male-tajne-lijepog-tena

Piše: Luči Židić

Prava ljepota dolazi iznutra. Pa iako trošimo prava mala bogatstva na čudotvorne serume i kremice i podvrgavamo se razno raznim tretmanima, stil života i zdravstveno stanje na kraju imaju presudnu ulogu.

Više...

 

Zaštitite kožu iznutra: Almagea SUNLOVE SKIN+

almagea-sunlove-skin

Tvrtka Almagea je predstavila svoj novi, inovativni dodatak prehrani, Almagea SUNLOVE SKIN+. Almagea SUNLOVE SKIN+ prirodni je pripravak koji zbog sinergijskog učinka aktivnih tvari, ulja sjemenki boreča i argana te ulja ploda uljane palme, vitamina E, selena, astaksantina i koenzima Q10, priprema kožu za izlaganje suncu i štite je od pretjerane produkcije slobodnih radikala.

Više...

 

Prirodno i sigurno mršavljenje: Vita & Slim

vita-slim-mrsavljenje

Vitka linija daje osjećaj samopouzdanja, sigurnosti, optimizma i  izniman osjećaj uspjeha, a do željene kilaže treba doći na prirodan način i bez negativnih posljedica za zdravlje. Vita & Slim je potpuno prirodan proizvod za mršavljenje koji omogućuje postizanje optimalne tjelesne težine.

Više...

 

Borite se protiv bora - hranom

Borba protiv bora nije samo borba protiv neizbježnog. Svako zna da je prvi korak kloniti se sunca i upotrebljavati visoke zaštitne faktore. Ali, što još možete učiniti? Možete početi sa promjenom prehrane.

Više...

 

najčitanije

zadnji komentari

Ljepota Nutrikozmetika: Ljepota iznutra