Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Nutrikozmetika: Ljepota iznutra

Razmišljate li o kvaliteti kapsula?

licaps-kapsule

 

Većina ljudi prehranom ne može unijeti dovoljno vitamina i minerala potrebnih da bi se zadovoljile potrebe organizma te često posežemo dodacima u prehrani u obliku kapsula i tableta. Međutim, ne razmišljamo o tome u kakvu su kapsulu stavljeni preparati i koliko je ona kvalitetna i zdrava za organizam.

Više...

 

Zdravlje iz prirode: Dr. Steinberger sokovi

dr-steinberger-balance-sok

Dobar izvor antioksidanata su voće i prirodni sokovi, a sve je to hrana za zdravu i lijepu kožu, kaže nutricionist Nenad Bratković (--> link na članak). Odnedavno se u našim ljekarnama i specijaliziranim trgovinama mogu naći i prirodni sokovi Dr. Steinberger.

Više...

 

Hrana za zdravu kožu

Piše: Nenad Bratković, magistar nutricionizma (NutriConsult Konzalting & Nutricionističko savjetovalište)

Iako kreme mogu vrlo korisno djelovati na stanje i izgled kože, primjerice, na stanje njezine hidracije, izgled kože može se konkretno poboljšati aktivnom promjenom prehrane.

Više...

 

Nutrikozmetika: Ljepota dolazi iznutra

Piše: Ana Popović Kišur

Ako jedeš voće i povrće, bit ćeš lijepa, imat ćeš lijepe nokte, narast će ti kosa… Najuvjerljiviji način da djevojčicu nagovoriš da pojede nešto zdravo. Mnogi će biti protiv takve vrste nagovaranja, ali činjenica stoji da smo mi žene od malih noga osjetljive i prijemljive na beauty savjete bez obzira što nam razum govorio.

Više...

 

Hrana za snagu: Melvita Matična mliječ u ampulama

melvita-maticna-mlijec-u-ampulama

Matična mliječ je luksuzna kraljevska hrana kojom pčele hrane svoju maticu, a svojom čudesnom kombinacijom različitih aktivnih i jedinstvenih sastojaka predstavlja vrhunac prirodne biosinteze.

Više...

 

najčitanije

zadnji komentari

Ljepota Nutrikozmetika: Ljepota iznutra