Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Zdravo disanje za zdrav život: Meralys HA sprej za nos

jgl-meralys-ha

JGL je nedavno u Zagrebu predstavio inovativni '3u1' koncept novog spreja za nos Meralys HA.

Predstavljanje je bilo uvod u niz aktivnosti za potrošače u zagrebačkom City Centeru one West subotom. Naime, kako bi proširili svijest o važnosti zdravog disanja kao polazišne točke za zdrav i funkcionalan dišni sustav, potrošači su već ove subote imali priliku prisustvovati zabavnim i edukativnim aktivnostima Meralysa HA.

jgl-meralys-ha

Novi Meralys HA je, na tako zanimljiv način, upoznao javnost sa svojim svojstvima i načinom djelovanja te svim relevantnim informacijama vezanima uz njegov inovativni '3u1' koncept. Meralys HA je OTC lijek koji je osim standardne formulacije (ksilometazolinklorida koji je zaslužan za smanjenje otoka nosne sluznice i odčepljenje nosa te morske vode koja razrjeđuje sluz) dodatno obogaćen hijaluronskom kiselinom kao prirodnim ovlaživačem s dugotrajnim učinkom. Ona štiti i vlaži sluznicu nosa te omogućuje njezinu bolju regeneraciju u vrijeme učestalih zimskih hunjavica i prehlada.

Upravo zbog sinergije ovih triju komponenti, Meralys HA je superioran i potpuno jedinstven proizvod na našem tržištu koji svojim konceptom '3u1' učinkovito oslobađa dišne puteve i smanjuje otok sluznice nosa i susjednih dijelova ždrijela te olakšava disanje. Dodatak morske vode dodatno smanjuje suhoću sluznice, razrjeđuje sluz i potiče prirodne mehanizme čišćenja. Meralys HA vlaži i štiti sluznicu nosa, omogućuje njezinu regeneraciju te povećava njenu elastičnost i čvrstoću.

Meralys HA djeluje brzo i dugotrajno, a njegova pumpica omogućava ugodnu i praktičnu primjenu te, što je najvažnije, sprečava prodiranje infektivnog materijala u bočicu. Zbog toga što ne sadrži konzervanse, posebno je pogodan za nježnu i osjetljivu sluznicu djece i odraslih. Na tržištu je dostupan u dvije jačine – Meralys HA 0,5 mg/ml sprej za nos za djecu od 2 do 12 godina i Meralys HA 1 mg/ml sprej za nos za djecu stariju od 12 godina i odrasle.

Meralys HA inovativan je nazalni dekongestiv koji će olakšati tegobe uzrokovane začepljenjem nosa i otežanim disanjem te vam na taj način omogućiti bolju kvalitetu života danju i ugodan i miran san.

Tags: sprej, disanje, meralys

najčitanije

zadnji komentari

Ljepota Nutrikozmetika: Ljepota iznutra Zdravo disanje za zdrav život: Meralys HA sprej za nos