Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Ogledalo slavi 1. rođendan!

ogledalo-1-rodjendan

Ni sami ne možemo vjerovati da je proletila cijela godina otkad je izašao prvi broj Ogledala. Sjećamo se planova koje smo radili prije izlaska, svih draftova, bilježnice pune čvrčki, hrpe to-do-lista...

Da, ima još nenapravljenih stvari na tim listama... Ali imamo i vremena koliko želimo. Preživjeli smo prvu godinu i idemo dalje! Pred nama je još brojeva Ogledala, još beauty noviteta, malo godišnjeg odmora i jedan veliki projekt o kojem ćete uskoro čuti više detalja.

Moramo priznati da smo presretni i ponosni na sve vas koji nas pratite i koji nam stalno šaljete mailove potpore :).

Da nije vas, naših čitatelja, Ogledalo sad ne bi slavilo prvi rođendan. Iz entuzijastičnog i volonterskog projekta postao je pravi portal koji svakodnevno donosi vijesti iz beauty industrije, koji ima svoje stalne čitatelje te koji može stati uz bok drugim ženskim portalima!

Također želimo zahvaliti hrvatskim beauty blogericama koje pratimo od prvog broja i koje nas prate od prvog broja. Cure, radite fantastičan posao i samo tako nastavite! :)

I za kraj veliko hvala našim beauty partnerima koji su od prvog dana vjerovali u Ogledalo i njegovu redakciju :)

HVALA što ste sa nama i do čitanja :)

Redakcija Ogledala

 

P.S. A kako su dva rođendanska darivanja gotova, evo i tih rezultata:

Čestitamo Nikolini Blažinčić, Tei Salopek, Nives Vučetić, Suzani Jedvajić i Nataliji Šantek koje će lakirati nokte Avon lakovima te Davorki Haramina i Ivani Ščetarić koje će se mazati mlijekom za tijelo D. Hauschka. Cure, lijepo molimo da nam potvrdite adrese na mail ogledalo@ogledaloonline.hr do srijede 16.5. Hvala!

Tags: ogledalo, rođendan

najčitanije

zadnji komentari

Ogledalo Ogledalo Ogledalo slavi 1. rođendan!