Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Samo za žene: Mala škola saunanja u termama Tuhelj

terme-tuhelj-sauna

Terme Tuhelj osmislile su novi wellness program pod nazivom Mala škola saunanja.

Mala škola saunanja najsveobuhvatniji je wellness program, a rezerviran je isključivo za pripadnice ljepšeg spola.

Blagodati sauna nadaleko su poznata - saunanje jača imunitet, srce i krvožilni sustav, potiče detoksikaciju organizma znojenjem, ubrzava metabolizam, smanjuje bol i napetost mišića.

Mala škola saunanja osim teoretskog dijela i raznih edukativnih saznanja, savjete i uputa vezano za opuštanje u vrućoj atmosferi uključuje i praktičan dio - boravak u raznim tipovima sauna u najvećem Svijetu sauna u Hrvatskoj. Trajat će od 26.03. do 16.04.2013. svakog utorka od 18 do 22 sata, a polaznicima su na raspolaganju i stručnjaci s raznih područja orijentirani na zdrav način života.

Prvi utorak (26.03.2013.) posvećen je čarima saunanja,otkriva što je sauna, zašto se saunanje preporuča, kako se pravilno saunati, koji su pozitivni učinci saune, koliko često se sauna preporuča, kojim redoslijedom.

Drugi utorak (02.04.2013.) je Ladies DETOX day namijenjen temeljitom čišćenju organizama od toksina ili detoksikaciju. Rezultati saunanja su detoksikacija jetre i bubrega, poboljšana cirkulacija i protok limfe, regulacija probave, povećanje koncentracije i elana, jačanje imuniteta, lakše podnošenje stresa i svakodnevnih obaveza, lijepa koža lica i tijela, zdrav izgled. Program uključuje razne tipove sauna od Lanconium saune, solne, blatne do duple parne saune, šetnje toplo-hladnom stazom i završno opuštanje u whirpoolu.

Treći utorak (09.04.2013.) je Ladies BEAUTY day posvećen je opuštanju, relaksaciji i njezi kože. Obuhvaća kombinaciju raznih sauna, ledeni bazen, whirpool i zeleno odmaralište u kojem stručnjaci savjetuju kako da tijelo i koža uvijek budu lijepi i koje preparate je uputno koristiti.

Zadnji utorak (16.04.2013.) je Ladies HEALTH day koji obuhvaća opuštanje i relaksaciju, savjete stručnjaka o tehnikama za poboljšanje zdravlja i stanja tijela. Također, uključuje kombinaciju različitih sauna, blatnih obloga za dubinsko čišćenje tijela, odmor na ljuljačkama upotpunjeno zdravim napitcima za čišćenje organizma, mjerenje minerala i vitamina u tijelu, opuštanje uz ugodno opuštajuću glazbu i pogled na uspavane zagorske brežuljke.

Svijet sauna u Termama Tuhelj je najveći prostor sauna u Hrvatskoj (ukupno 14 različitih sauna) s bogatom ponudom dodatnih sadržaja za relaksaciju, wellness barom i odvojenim prostorijama za opuštanje, vodenim krevetima i ljuljačkama.

Tags: tuhelj, wellness, sauna

najčitanije

zadnji komentari

Ogledalo Ogledalo Samo za žene: Mala škola saunanja u termama Tuhelj