Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Parfumerija

Za žene sa stilom i stavom: Manila Grace miris

manila-grace

Manila Grace parfem prvi je parfem istoimenog talijanskog modnog brenda. Ima kompleksnu kompoziciju sastavljenu od voćnih, cvjetnih nota te biranih začina odgovara suvremenoj ženi, izražajne osobnosti i profinjenog stila. Stoga ne čudi da je na predstavljanju parfema poznata glumica Bojana Gregorić Vejzović utjelovila Manila Grace ženu i predstavila miris kroz svoju elegantnu i glamuroznu, a opet toplu i senzualnu osobnost.

 

Više...

Mirisni afrodizijak: Versace Oud Oriental i Noir

versace-oud-oriental-noir

Iz kuće Versace stigla je nova, orijentalna mirisna priča čiji su glavni akteri Oud Oriental za žene i Oud Noir za muškarce. Versace veže i muški i ženski miris intenzivnim i afrodizijačkim potpisom spoja ouda i kože.

Više...

Svjež, svjetlucav i ženstven: Missoni EDT

Nakon voćno-cvjetne kompozicije parfema Missoni EDP (--> link), talijanska modna kuća lansira i njegovu svježiju inačicu istog imena u obliku toaletne vode.

Više...

Trilogija radosti: Giorgio Armani Gioia

giorgio-armani-acqua-di-gioia-sun-di-gioia-air-di-gioia

Originalnom parfemu Acqua di Gioia, ovo su se ljeto pridružila i dva nova mirisa koja pružaju radostan doživljaj prekrasne, očaravajuće prirode. Blistava sreća koju donosi sunce - Sun di Gioia i uzbudljiva energija zraka utjelovljena u mirisu Air di Gioia.

Više...

Ljubavna priča ispričana kroz miris: Chanel Les Exclusifs Boy

chanel-les-exclusifs-boy

Ljubitelji posebnih parfema već znaju da se na zagrebačkom Trgu bana Jelačića u sklopu Martimexa nalazi olfaktivni bar Chanel Espace Parfums gdje se mogu isprobati i kupiti mirisi iz Chanel Les Exclusifs linije. Od ovog mjeseca ta linija je obogaćena za novi poseban miris Chanel Boy koji spaja muževnost i ženstvenost, sve u istoj bočici.

Više...

najčitanije

zadnji komentari

Parfumerija