Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Parfumerija

Seksi miris nježnog srca: Narciso Rodriguez Narciso

narciso-rodriguez-narciso

Narciso Rodriguez od svog prvjenca Narciso Rodriguez For Her iz 2003. godine slijedi minimalističku srtu i jasne linije. Stoga ne čudi što se njegova zadnja kreacija jednostavno zove Narciso koji dolazi u jednostavnoj bočici čistih linija i mliječno bijele boje.

Više...

Zlatni luksuz: Amber by Christian Lacroix

christian-lacroix-ambre

Sedam je godina prošlo od kada je poznati francuski dizajner Christian Lacroix kreirao svoje prve mirise za Avon - Rouge for Her i Noir for Him. U proljeće 2009. Christian Lacroix Absynth sve nas je oduševio svojim ‘zelenim’ postojanjem, a 2011. kolekcija je obogaćena novim božićnim lansiranjem Nuit for Her and Him. Ove je godine za Avon kreirao ‘zlatni’ miris – Amber.

Tags: parfumerija

Više...

Sreća je na vašoj strani: Avon Luck EdP

avon-luck-edp

Avon je lansirao novu mirisnu kolekciju za nju i za njega – Avon Luck. Zaštitno lice novog Avonovog mirisa je svjetska teniska senzacija Maria Sharapova.

Tags: parfumerija

Više...

Miris utkan u zlato: Givenchy Dahlia Divin

givenchy-dahlia-divin

Visoka moda i miris dijele isti luksuz, istu privlačnost i isti san. Ova čista alkemija proizlazi iz najljepših Givenchy haljina i inspiracija je za novi miris – Dahlia Divin.

Tags: parfumerija

Više...

Intenzivno fatalna: Jean Paul Gaultier Classique Intense

jean-paul-gaultier-classique-edp-intense

Jean Paul Gaultier je uzeo korzet i pretvorio ga u oružje za masovno zavođenje. 1993. godine on je izvukao inspiraciju iz intimnosti budoara i sastavio svoj ​​prvi parfem – njegov mirisni potpis u savršenom skladu sa bočicom. Mirisni trag sa pobjedničkom koncentracijom ženstvenosti - Jean Paul Gaultier Classique koji ove godine dolazi u varijanti Eau de Parfum Intense.

Tags: parfumerija

Više...

najčitanije

zadnji komentari

Parfumerija