Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Parfumerija

Cvjetovi šljive – nova L'Occitane mirisna kolekcija

U selu Brignoles u Provansi, cvjetanje stabla šljive od davnina označava vrijeme velikog slavlja. Tada zrak ispune prekrasne nježne bijele latice, njihov meki, puderasto sladak miris, njihova vedrina i ljepota.

Više...

Nova mirisna brončana božica: Bronze Goddess Soleil

 

Ovog ljeta Estée Lauder je lansirala novu brončanu božicu. Bronze Goddess u svom novom miris poziva nas na opuštanje i osvježenje u sunčanim ljetnim danima… Podsjeća nas na toplinu sunca, mekoću vrućeg mekanog pijeska, preplanuli ten i odvodi naša osjetila na tropske plaže i misli na ljetni odmor.

Tags: parfumerija

Više...

NICHE PARFEMI: NEOTKRIVENI SVIJET MIRISNOG LUKSUZA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kako u jednoj rečenici opisati pojam niche parfema? Ukratko, niche parfimerija je sušta suprotnost masovnoj proizvodnji parfema u svijetu. Niche parfemi se proizvode (i prodaju) isključivo zbog svoje posebnosti. Umjetnost, individualizam, kreativnost, personalizirani pristup... sve je to sadržano u čudesnim esencijama niche parfema.

Tags: parfumerija

Više...

Tri cvijeta u Cacharelovom vrtu

Ovo ljeto Cacharel nam priprema limitirano izdanje od tri Cacharel mirisa u kolekciji Le Jardin Cacharel (Cacharelov vrt). U Le Jardin Cacharel, svaki cvijet je novi miris i svaki miris je drugačija žena sa drugačijim mirisnim potpisom.

 

 

Tags: parfumerija

Više...

Francis Kurkdjian: KREATOR SVJETSKIH MIRISNIH TRENDOVA

francis-kurkdjian

S više od 50 komercijalnih mirisa i vlastitom privatnom markom, parfumer Francis Kurkdjian je jedan od svjetskih najslavnijih noseva. I pored osvajanja nagrade Prix Francois Coty 2001. godine za postignuća u karijeri, 41-godišnji parfumer ne pokazuje znakove usporavanja. Inspiraciju traži i vidi u u svemu, od Marie Antoanette pa sve do iPada te u svakoj novoj osobi koju upozna, bila ona umjetnik, glazbenik, pisac, pa čak i na mjestima kao što su dvorac Versailles, zgrada Ministarstva kulture, staro zdanje pariške opere…  Njegova znatiželja hrani njegovu inspiraciju.

Tags: parfumerija

Više...

najčitanije

zadnji komentari

Parfumerija