Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Pogled u ogledalo

Spremna za ljeto!

Piše: Luči Židić

Živim za ljeto i moje pripreme traju cijelu zimu. Ljeto provodim aktivno, izložena suncu i moru te mi je primarni cilj zaštititi kožu i kosu od negativnih utjecaja i oštećenja.

Više...

 

Anina proljetna wish lista

Piše: Ana Popović Kišur

Moram priznati (opet nešto priznajem) da mi je ovaj put kozmetičku wish listu bilo jako teško napraviti. Moja pažnja je trenutno usmjerena na baby stvari i da treba tu listu složiti, slagala bi kao od šale... Moja je wish lista ovaj put praktična, nešto što nemam, nešto što želim, nešto što mi uistinu treba...

Više...

 

Loredanine proljetne želje

Piše: Loredana Bakić

Svako proljeće osjetim potrebu da sama sebi obećam da ću, bar ovaj put, izvući najbolje iz svoje kože lice izborom prikladnih proizvoda za čišćenje, njegu i šminkanje. A koliko uspijem izabrati najbolje za sebe, često je tema rasprave na jesen... Živi bili, pa vidjeli, što ću ovu jesen misliti o svojim proljetnim željama...

Više...

 

Što Luči želi ovo proljeće?

Piše: Luči Židić

Ovu sam dugu i iznimno kišovitu zimu iskoristila maksimalno za tretmane glikolnim kiselinama i retinolom. Zato je prva stvar koju trebam dolaskom sunčanijih dana dobra zaštitna krema s visokim faktorom.

Više...

 

Što je Ines poželila ovo proljeće?

Piše: Ines Kus

Čim nam stignu prve zrake sunce, odmah bi šetala, šopingirala, sjedila na suncu i jela sladoled…  ali dolaskom sunca se puni i moja proljetna wish lista kozmetičkih proizvoda.

Više...

 

Što je Mirela stavila na proljetnu listu želja?

Piše: Mirela Vrbanc

Čim prođe Božić, ja već osjećam dolazak proljeća i neizmjerno mu se veselim. Nisam zimski tip, volim sunce, toplinu, vedrinu i puno boja. S obzirom da nas tek nekoliko dana dijeli od kalendarskog početka proljeća, vrijeme je da vam otkrijem koje kozmetičke ljepote želim u narednom periodu.

Više...

 

Top beauty 2015: Anini favoriti

Piše: Ana Popović Kišur

Prethodna je godine kod mene protekla u korištenju provjerenih proizvoda. Nisam se upuštala u neke kozmetičke avanture nego sam odlučila potrošiti malo svojih zaliha. To znači da sam odlučila dokrajčiti neke od otvorenih seruma (kako bi novi mogli doći na red) te umivalica. Ono što ću najviše pamtiti u prošloj godini je otkriće izvanrednih SPF kremica, koje su vrlo brzo našle mjesto među mojim favoritima.

Više...

 

Top Beauty 2015: Lučini favoriti

Piše: Luči Židić

Protekla godina bila je za mene revolucionarna u kozmetičkom smislu. Definitivno godina isprobavanja i testiranja novih brandova i proizvoda i jako mi je teško izdvojiti samo pet jer će ih još najmanje toliko ući u stalnu postavu moje rutine.

Ažurirano: Utorak, 26 Siječanj 2016 11:06

Više...

 

Top Beauty 2015: Loredanini favoriti

Piše: Loredana Bakić

Godina 2015.mi je donijela dvije kozmetičke spoznaje - puno je izrazito kvalitetne kozmetike koju tek trebam otkriti, a istodobno trebam čuvati sjećanje na proizvode koje su se pokazali gotovo savršeni u mojoj svakodnevnoj rutini njege i šminkanja tako što ću ih ponovno kupiti i držati kao svoj stalni kozmetički postav.

Više...

 

Top Beauty 2015: Ines ima svoje favorite

Piše: Ines Kus

Nedavno sam postala mama što se uvelike odrazilo na moju kozmetičku rutinu i njegu, ali i na sam izgled kože i kose. Trenutno nemam toliko vremena za istraživanje noviteta i neku svoju uobičajenu njegu te je prošla godine zaista bila veliki zaokret u tom segmentu.

Više...

 

Top Beauty 2015: Mirelini favoriti

top-beauty_2015

Piše: Mirela Vrbanc

U protekloj godini sam isprobala dosta meni novih kozmetičkih proizvoda, a kako sam sve starija, tim više pažnje polažem preparativi, iako ni dekorativu nisma zanemarila, osobito u području tekućih pudera i ruževa za usne.

Više...

 

najčitanije

zadnji komentari

Blog Pogled u ogledalo