Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Anina proljetna wish lista

Piše: Ana Popović Kišur

Moram priznati (opet nešto priznajem) da mi je ovaj put kozmetičku wish listu bilo jako teško napraviti. Moja pažnja je trenutno usmjerena na baby stvari i da treba tu listu složiti, slagala bi kao od šale... Moja je wish lista ovaj put praktična, nešto što nemam, nešto što želim, nešto što mi uistinu treba...

Kiehl's Skin Tone Correcting and Beautifying BB cream - neki sam dan išla obnoviti zalihu svoje omiljene Kiehl's SPF kremice (--> link na recenziju) i tražila testerčić BB kreme iako nisam neka ljubiteljica BB kremica (iako ih stalno kupujem i testiram). Hm, ova me razuvjerila. Ima solidno pokrivanje, visoki SPF, dovoljno je svijetla (probala sam Light nijansu, a postoji još i svijetlija), savršeno sjedne na lice, zagladi ga... Što više reći, ovo je možda BB krema koju odavno tražim.

Niod Lip Bio-Lipid Concentrate - serum za područje oko usana koje je kod mene najviše ugroženo. Ja, naime, stiskam usta (kao i moja mama) svakiput kad mi nešto nije po volji, ili kad sam ljuta, ili... U svakom slučaju često to radim. Odtud i fobija da će mi se prvo naborati područje oko usana. Odavno već njegujem to područje kremama za njegu okoloočnog područja (da, dobro ste pročitali, te kremice su namjenjene osjetljivom području i nerijetko su 2-u-1 za oči i usne). Zato mi je i Niodov koncentrat upao u ovu listu želju, a paptidi i niskomolekurna hijaluronska kiselina u kombinaciji s omega masnim kiselinama uistinu zvuče obećavajuće.

Bee Naturals Queen Bee Facial Polish - ja sam navučena na lagane dnevne pilinge. A kako imam omiljene umivalice, jednu od njih namjeravam djelomično pretvoriti u lagani dnevni piling. Upravo zato mi je ovaj prah upao u oči... Jest da je na listi želja, ali već je naručen i uskoro stiže s iHerba (--> link).

Matrix Biolage Hydrasource maska za suhu kosu - moram priznati da sam s godinama razvila opsjednust proizvodima za oštećenu kosu. Samo njih koristim... To je očito danak koji plaćam jer sam u tinejdžerskim danima uspjela uništiti kosu neadekvatnim bojanjem. I uspjela je spasiti uljima, pakunzima i maskama. Od tad svoju kosu njegujem samo takvim proizvodima - za oštećenu kosu. Moja je kosa zdrava već godinama, ali je i prirodno suha. Odlučila sam uobičajnu njegu svesti na jednom mjesečno, a u međuvremenu uvesti hidrataciju za moje suhe vlasi. Matrix kao brend jako volim, a ovu njihovu masku sam već imala prilike probati.

Earth Therapeutics Purest Palm Body Brush - četka za suho četkanje tijela mi je odavno na listi želja i nikako da se upustim u tu avanturu. I evo, odluka je pala - ovo proljeće počinjem fizički napad na celulit s obzirom da trenutno ne smijem koristiti kreme protiv celulita (namlađa Ogledaluša je na putu). Plus što suho četkanje tijela potiće cirkulaciju te poboljšava tonus i izgled kože. S obzirom da ne znam koju bi odabrala, odlučila sam je na slijepo naručiti s iHerba (--> link) i nadam se da će biti dovoljno nježna i  dovoljno čvrsta da ima efekta.

Tags: moja, što, ovaj, treba, nešto, stvari, listu, baby, želim, nemam, lista, složiti, slagala

najčitanije

zadnji komentari

Blog Pogled u ogledalo Anina proljetna wish lista