Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Anina jesenska lista želja

Piše: Ana Popović Kišur

Moja je jesenska rutina već počela, a najvažniji dio mi je piling lica. Uvijek sam bila ljubiteljica dobrog 'struganja' i dobrog seruma nakon toga.

Iako imam Foreo Lunu, volim i prave pilinge, jače, za koje osjetim da rade posao. U dane kad se pilingiram pravim pilingom, preskačem čišćenje Lunom. Volim osjećaj čiste kože, volim kad znam da će moji omiljeni serumi dobro nasaftati kožu i da ću ujutro itekako vidjeti rezultate, i da će ti rezultati biti dugoročni. Ispočetka nisam znala što bi stavila na listu želju, jer puno toga želim, ali dok je nastajala, stvari su se pomalo iskristalizirale. Trebam malo pilinga, malo beauty gadgeta, malo seruma i malo popunjavanja zaliha make-upa.

1. Pixi Glow Tonic - Petra, osnivačica brenda kaže da tonira, učvršćuje, eksfolira i vraća blistavost. Obogaćen je ginsengom te ima 5% glikolne, a namijenjen je normalnoj do suhoj koži kojoj treba anti-age njega. Znači - treba mi. Prije sam koristila Clinique tonik koji je imao slična svojstva (ne i sastojke). Obožavam i taj tonik, jer uistinu vidiš da radi. A sad želim probati i Pixi.

2. PMD Microderm je kućni uređaj za mikrodermoabraziju. Realno, ne treba mi jer nemam nekih posebnih problema s kožom, ali ga jako želim. Odstranjuje mrtve stanice s površine kože, ostavlja čistu i blistavu kožu, smanjuje vidljivost bora i pora. Meni dovoljno. Plus što potiće mikrocirkulaciju i stimulira proizvodnju kolagena i elastina. Zbog ovog potonjeg ga želim još više. Ovaj uređaj je i multifunkcionalan. S mijenjanjem diskova može se koristiti i na cijelom tijelo te na stopalima. Definitvno treba biti na listi želja!

3. Kiehl's Iris Activating Treatment Essence je napravljen po uzoru na azijske beauty proizvode, nanosi se poslije čišćenja i tonika, a prije seruma, kao priprema za kožu. To nije jedini Kiehl's proizvod koji trebam (želim). Na 'listi čekanja' (lista čekanja je proširena wish lista) je i serum s 10,5% vitamina C Powerful Strength Line-Reducing Concentrate i, naravno, njihov super-moćan piling Epidermal Re-Texturizing Micro-Dermabrasion. Jedva čekam da Kiehl's otvari vrata u Zagrebu!

4. Givenchy Prisme Libre je moj HG puder u prahu. Koristim ga godinama i bez njega moj make-upa nije savršen. Bez Givenchyeve 'prizme' se više ne znam ni našminkati, niti se želim šminkati bez nje. Još imam malo Poudre Première (--> link na recenziju), a definitivno mi pod hitno treba nova prizma. Ovaj put uzimam Prisme Libre u nijansi Taffetas Beige.

5. Tweezerman pinceta - oko nje obilazim već duže vrijeme. I preskačem jer imam svoju dugogodišnju prijateljicu... Ali, kako to već bude, netko iz moje obitelji je nešto 'popravljao' s mojom prijateljicom i ja ostadoh bez nje. Još je upotrebljiva, ali više nije to to. I vrijeme je da moja nova prijateljica bude jedna iz Tweezerman obitelji.

Tags: givenchy, serum, piling, pixi

najčitanije

zadnji komentari

Blog Pogled u ogledalo Anina jesenska lista želja