Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Anina blagdanska lista želja

Piše: Ana Popović Kišur

Moja zimska wish lista je popunjena sa starim, voljenim proizvodima koje sam potrošila ili koji su pri kraju. Međutim, kad sam je počela slagati, ispada da ipak imam puno novih želja...

Sve što je na listi je i probano, zato i jest tu. Nažalost, ili na sreću, postoji puno toga što još želim, a nije stalo u ovih top 5, zato bi uskoro mogla natipkati još jednu listu želja.

Bobbi Brown Intensive Skin Serum Foundation SPF 40 puder sam imala priliku probati i oduševio me. Najveći mu je plus SPF40 koji se uopće ne osjeti na koži. Koža dobije prirodnu blistavost, a pokrivanje mu je srednje, za mene i više nego odlično!

Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II je moj višegodišnji pratitelj. Mjesecima već želim natipkati i recenziju, i hoću uskoro. Ovo je serum koji me spašava u proljeće, jesen i predbožićno vrijeme. Drugim riječima, spašava me cijele godine.

Chanel lak za nokte Rouge Noir je moj Chanel miljenik kojeg uvijek imam u zalihi. Nedavno sam otvorila novu bočicu, stoga jedna mora doći u 'stash'. Za razliku od drugih Chanel lakova, Rouge Noir, osim predivne crne s primjesom crvene boje, krasi i dugotrajnost.

DHC Deep Cleansing Oil ulje za skidanje make-upa sam probala jednom davno prije 7-8 godina. I nije me oduševilo. Neki dan sam čitala recenzije na stranim blogovima i odlučila sam mu dati još jednu šansu. Njega ću prvog skinuti s wish liste jer je već naručen.

Serge Lutens La Religieuse je ljubav na prvi njuh. Jasmin koji je istodobno toliko nježan i toliko neobičan da se moraš u njega zaljubiti! I jesam. Jako! On će sigurno nadopunit moju kolekciju niche mirisa.

Tags: želja, lista

najčitanije

zadnji komentari

Blog Pogled u ogledalo Anina blagdanska lista želja