Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Ines je sastavila svoju zimsku listu želja

Piše: Ines Kus

Polako nam je stigla i zima, iako nam se za sada ne pokazuje u svom pravom liku… Jako volim zimu i snijeg te se svake godine dobro pripremim za istu – da, i kao pravi mali medo i kilice nabacim – da me griju, ne?!

Budimo ozbiljni, zima nam nosi i temperature na kojoj joj naša koža nije najzahvalnija te je potrebno posebno se zaštititi hranjivim kremicama, ali pri tome nemojmo zaboraviti i na visoki zaštitni faktor! Zima nam donosi i pravi božićni ugođaj, a što je Božić bez kakve sitnice iz svih tih divnih božićnih kolekcija?! Crvene, zlatne, šljokice,… Sve pršti dobrim raspoloženjem te će se naravno i kakva šminkica naći na mojoj wish listi… I samo jedna malena, ali važna napomena za kraj odnosno početak moje božićne wish liste: 'Djedice, bila sam dobra cijelu godinu!!! Sigurno! Obećavam!'

 

Les Merveilleuses Ladurée rumenilo u kamenu – želim bar tri nijanse (skromna kao i uvijek!). Boje su divne a pakiranje - za pojest! Svi njihovi proizvodi su toliko divno pakirani da mi uopće u biti nije bitno što se u njima krije – pravo žensko!

Chanel Rouge Allure Vevlet u boji La Mervelleuse – ne volim tamne ruževe jer mi nikako ne stoje – ni vizualno ni mojem karakteru, a upravo ova boja je po mom mišljenju, prava zimska – ukusna, jaka malina, jednom riječju - divna!

Guerlain Perles des Neiges Meteorites – naravno da mi ne trebaju ali… jeste li vidjele kako je lijepo?! Nakon što se izguglale ovu ljepotu, znam da su se i vama našle na wish listi...

Origins Make a Diffrence Ultra Rich krema za mješovitu kožu – bogata krema koja odlično hrani dehidriranu i suhu kožu te je štiti u zimskim mjesecima.

Elemis Pro-Collagen Marine Ultra Rich krema – čim čujem da neka krema ima u sebi morske alge, a da je uz to i hidratantna – to je to – moram je imati!

Kiehl's maslac za tijelo sa sojinim mlijekom i medom – probala sam malo pakiranje i oduševila se svime osim cijenom. Odlična mazivost jer nije tipičan maslac već ima pjenastu strukturu, a miris je po mojoj mjeri – svježi kokos i med! Umiruje, uveseljava i uvodi nas u božićno raspoloženje.

Tags: božić

najčitanije

zadnji komentari

Blog Pogled u ogledalo Ines je sastavila svoju zimsku listu želja