Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Loredanina blagdanska lista želja

Piše: Loredana Bakić

Zimi lice njegujem slično kao ljeti, s iznimkom korištenja više slojeva njege - tonici, serumi pa fluidi ili kreme, dok ljeti serum bude dovoljan. Veliki problem mi je čišćenje i njegovanje suhe i nadražljive kože tijela. Budući sam zimi sklonija koristiti kremastije pudere i korektore na licu, potrebno ih je dobro očistiti, prvo mlijekom, a potom, u mom slučaju, gelom koji se ispire, a ipak ne isušuje.

Otkriće nove La Roche-Posay maskare za volumen ove kasne jeseni me uvjerio da postoji ugodno nošenje voluminoznog učinka cijelog dana, a bez problematičnog isušivanja i teškoća uklanjanja. Ljeti je sve laganije i lakše, no hladno vrijeme me uči brinuti se za svoju kožu.

Avene Xeracalm relipidirajuće ulje za čišćenje i krema za njegu kože sadrže dva patentirana kompleksa sastojka koji umanjuju svrbež i vraćaju lipide suhoj koži. Predviđeni su za korištenje na koži zahvaćenoj atopijom i suhoj koži koja svrbi. Sadrže minimalni broj visoko pročišćenih sastojaka u patentiranom čepu koji onemogućava onečišćenje izvana. Ne mogu zamisliti večernje rituale bez ova dva proizvoda koji su došli na wish listu jer je vrijeme za obnovu zaliha.

Nova reformulirana La Roche-Posay maskara za volumen za osjetljive oči je ljekarnička maskara s četkicom i sastojcima kakve ja osobno volim - velika četkica gustih dlačica kontroliranih sastojaka i dodanih ulja za njegu koja u jednom potezu voluminizira trepavice i diže ih a lagano se uklanja. Konačno!

Njemačka kuća Ocean pharma uživa veliki ugled na medicinskoj kozmetičkoj sceni budući otkrivaju nove sastojke i puteve u tretmanima raznih problema kože. Skinicer repair gel za čišćenje sadrži mikroalge koji štite stanice kože djelujući antibakterijski. Blaga i kontrolirana osnova temeljito čisti kožu.

Nude by Nature je australski brend, u nas dostupan samo online. Velika mi je želja ove zime koristiti Nude By Nature perfecting concealer u nijansi Rose beige (nude ih u 8 nijansi). Trenutno koristim tester od 2 ml koji je bio poklon uz kupnju. Oduševljava me kako dobro prekriva, hrani te osvjetljava zonu oko očiju. Tijekom hladnom vremena mi godi korititi hranjive formule na tom dijelu lica. 5.9 ml sadržaja je znak da se može koristiti i na drugim dijelovima lica radi korekcije i osvjetljavanja. Tko kaže da moram znati što je strobing ako imam ovu malu tubicu uza se.

najčitanije

zadnji komentari

Blog Pogled u ogledalo Loredanina blagdanska lista želja