Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Mirelina jesenska lista želja

wish-lista

Piše: Mirela Vrbanc

Dok je još ljeto bilo u svoj vrelini, ja sam na godišnjem odmoru planirala koju ću kozmetiku nabaviti za ovu jesen, jer moja koža se s dolaskom hladnijeg vremena promijeni i postane zahtjevnija.

Osim toga volim promijeniti i nijanse dekorativne kozmetike, nekako ih više uskladiti s raskošnim bojama prirode u jesen. Moram priznati da sve više pažnje polažem preparativnoj kozmetici jer s godinama otkrivam da su i potrebe moje kože veće.

Evo mojih  top 5 kozmetičkih proizvoda za ovu jesen:

1. Laura Mercier Matte Radiance Baked Powder u nijansi Higlight 01 - radi se o higlighteru vrlo fine i sitne teksture koja se stapa s tenom i daje tek neznatnu svjetlucavost licu te stvara iluziju omekšavanja konture lica. Probala sam ga još zimus i oduševila se teksturom. Od tada sam pokušala naći nešto takvo kod nas, no svi highlighteri ili iluminatori su jače primjetni od ovog ili su druge nijanse.

2. Giorgio Armani Designer Shaping Cream Foundation SPF20 – ovo je puder u teglici s kremastom teksturom za kojeg godinama čitam odlične recenzije, pogotovo za suhu i zreliju kožu. Moja koža voli takve pudere, osobito u hladnijem periodu godine.

3. YSL Couture Brow gel za obrve u nijansi Ash Blonde – kada sam vidjela najavu jesenske YSL kolekcije, oduševilo me što ću konačno pronaći adekvatnu boju gela za moje obrve. Već godinama koristim i to dosta često, YSL olovke za obrve u nijansama 3 i 4, a ovaj gel će doći kao odličan dodatak za fiksiranje i dodatnu punoću obrva.

4. Gatineau Nutriactive noćna krema za suhu kožu  sa omega masnim kiselinama – svake jeseni kupujem hranjivu noćnu kremu jer moja koža baš traži masnoću, ne samo vlagu. I ona se uklapa u moj večernji ritual čišćenja kože i stavljanja seruma il kiselina na lice te zatim i hranjive kreme. Trenutni izbor je ova Gatineau krema zbog svog sastava, a i prethodnog odličnog iskustva s njihovim Melatogenine AOX Probiotics serumom (--> link na recenziju).

5. Rio 60 Second Face Lift Plus uređaj za lifting, toniranje i pomlađivanje lica – moram priznati da sam nakon Foreo Lune (--> link na recenziju) pomalo postala zaluđena beauty gadgetima. Ovaj Rio uređaj mi se čini kao najkompletniji uređaj takve vrste, odnosno sve što žena u dobi od 40+  treba za održavanje svježeg izgleda.

Što je na vašoj kozmetičkoj wish listi za ovu jesen?

Tags: ogledalo, želja, lista

najčitanije

zadnji komentari

Blog Pogled u ogledalo Mirelina jesenska lista želja