Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Nadopuna Anine blagdanske liste želja

Piše: Ana Popović Kišur

Još dok sam pisala prvu blagdansku listu želja, znala sam da mi tu fali dosta stvari koje stvarno, stvarno želim. I već sam onda znala da će moja lista želja ovaj put biti proširena.

Filorga Skin Structure serum - Mirela je potrošila par bočica ovog seruma što mi je bilo dovoljno da ga jako, jako poželim. Učvršćuje kožu, vraća joj volumen i vidljivo je 'lifta'. I Mirela kaže da mi treba.

Elizabeth Arden Ceramide Gold Ultra Restorative Capsules - uf, koliko sam ovih ceramidnih kapsulica potrošila dosad! Jako, jako puno. Čak i kad mi ih tete u parfumeriji nisu htjele prodati jer sam 'premlada' (iako sam već tad debelo prešla trideset). U svakom slučaju, ove kapsulice trošim godinama. One su spas kad negdje idete i treba vam instant lift izgled - zaglađaju borice u sekundi! Plus što osim tog kratkoročnog, rade i na dugoročnom planu. Ceramidi su sastavni dio epidermisa i starenjem ih koža gubi. U početku mi je jedna kapsulica trajala par dana, a sad sam već spala na 2 dana. Otvorenu kapsulicu položim na blazinicu uspravno i spremim u kutijicu za sljedeće korištenje.

La Prairie Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15 - ovo je moj savršeni zimski puder. Imala sam ga već prije i idealan mi je za ovo vrijeme. Savršeno kremast, izvrsno prianja uz kožu, hrani je i čuva od hladnoće. Uz to na vrhu je najsavršeniji korektor koji postoji! U svakom slučaju, jako volim ovaj puder i zato je sad opet na listi želja.

Laura Mercier Matte Radiance Baked Powder u nijansi Highlighter 01 - i opet je Mirela kriva za ovaj iluminator. Naime, ja iluminatore baš i ne koristim. Imam Shiseido kremasti iluminator u sticku koji mi je Mirela poklonila za vjenčanje, ali ga već godinama nisam stavila iako je fantastičan proizvod (koji se nažalost više ne proizvodi). Ali kako već godinama na tekući puder stavljam i puder u prahu, jednostavno poništim efekt kremastog iluminatora, zato sam i odustala od njega. Ali, neki sam dan probala upravo ovaj od Laure Mercier i zaključila da je to ono što mi treba. Praškasti highlighter!

Esteban Les Matieres Ambre - iako imam popriličnu kolekciju niche mirisa, Esteban parfeme još nisam pomirisala. I ljeti i zimi, uz jasmin, moja najdraža parfemska nota je ambra. Obožavam ambru, pa je prvi Esteban na mojoj listi žela upravo Ambre iz Les Matieres kolekcije. Onda još želim probati i Oriental Spice, a bilo bi zanimljivo probati i Belle au Parfum de Oud. Iako je oud 'težak' i ne odgovara svakome, nekako mi se čini da bi u ovoj kombinaciji mogao biti itekeko zanimljiv. Esteban parfemi su doletili na listi želju nenadano, a razlog je bila - ambra.

Tags: filorga, želja, lista, esteban

najčitanije

zadnji komentari

Blog Pogled u ogledalo Nadopuna Anine blagdanske liste želja