Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Što Ivana želi ovu jesen?

Piše: Ivana Bartolović

Od onih sam osoba koje se dolaskom jeseni već vide sa tamnijom nijansom kose, tamnijim ruževima za usne i lakovima za nokte, toplim grilonkama uz suknjice i kožnoj jakni.

Uz sve to krećem naravno i sa tretmanima kiselinama, u kojima sam do sada davala prednost A-retinol kremama te AHA i BHA serumima iz Paula's Choice linije. Uz to je, naravno, neophodna i neka hidratantna i spf krema za lice. Kako ljeti uglavnom ne radim ništa po pitanju prevencije bora, dodatnog dubinskog čišćenja lica, dolaskom jeseni započinjem svoju malu rutinu, a kako sam si ove godine posložila istu; pogledajte u nastavku.

1. Ove jeseni sam planirala koristiti Alpha H Liquid Gold tretmanom sa glikolnom kiselinom, no ipak za početak ću krenuti sa korištenjem noćnog Olay regenerist elixira koji također sadrži glikolnu kiselinu, noćni je tretman, bez mirisa, brzo se upija i nije mastan niti ljepljiv. Djeluje kao blagi piling čineći kožu mekanom i obnovljenom kroz par tjedana. Alpha H neka ostane na listi, on ide nakon isprobavanja Olay eliksira.

2. Također želim poraditi na rastu kose koja mi je godinama do ramena i nikako da prijeđe tu kobnu granicu. Pomoć ću potražiti u serumu Grow Gorgeous koji je dosta hvaljen. Kako tvrdi proizvođač, studije pokazuju napradak u rastu kose već u prvih 8 dana korištenja, debljina vlasi se pojačava i do 13% u prva četiri mjeseca korištenja što mi uistinu treba jer mi je kosa jako tanka. Sadrži hijaluronsku kiselinu te pospješuje hidrataciju vlasišta.

3. Bobby Brown extra eye repair je odlična okoloočna kremica (--> link na recenziju), guste teksture a brzog upijanja, jako se sporo troši te ju je moguće imati i godinu dana. Sadrži pepdite, prirodna biljna ulja, te savršeno djeluje na borice, crne krugove oko očiju i otečenost. Cijena joj je mana, ali obzirom na dugotrajnost uporabe, opravdana je.

4. Prvotni YSL Opium mi je prejak i nikako se ne pronalazim u njemu, tako da sam bila skeptična što se tiče Black Opiuma. No nakon isprobavanja testera, definitivno ga želim i to baš sada za jesen i zimu. Inače volim slatkaste parfeme sa dozom citrusa. Mirisom dominira nota kave, koje ima u izobilju, također sadrži note ružičastog bibera, cvijeta naranče, jasmina, vanilije, pačulija, cedra. Parfem dolazi u bočici dizajniranoj kao i posljednja izdanja iz Opium kolekcije. Bočica je tamna i ukrašena šljokicama koje joj daju glam rock izgled.

Tags: ogledalo, olay

najčitanije

zadnji komentari

Blog Pogled u ogledalo Što Ivana želi ovu jesen?