Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Što je Ines poželila ovo proljeće?

Piše: Ines Kus

Čim nam stignu prve zrake sunce, odmah bi šetala, šopingirala, sjedila na suncu i jela sladoled…  ali dolaskom sunca se puni i moja proljetna wish lista kozmetičkih proizvoda.

Biotherm Aqua Gelee Ultra Fresh body replenisher – moja opsesija mazalicama za tijelo se nastavlja, a ova krema mi se čini odlična za predstojeće tople dane. Poznavajući Biotherm, odnosno njihov asortiman, vjerujem da i miriši svježe kao pravo proljeće!

Želim bar jedan ruž iz proljetne kolekcije Jill Stuart. Nije da mi fali takvih boja (niti količina!) u mojoj kozmetičkoj torbici, ali da li ste vidjeli to pakiranje?! Odmah bi vam trebalo biti jasno zašto se barem jedan MORAO naći na mojoj wish listi.

Paul & Joe rumenilo iz proljetne kolekcije u nijansi  008 Candy - prije par godina sam imala jedno predivno Givenchy rumenilo (isto iz limitirane kolekcije) koje sam obožavala, a ovo rumenilo je vrlo slično tom neprežaljenom Givenchyu. I mali hint za vas koje kao ja padate na ambalažu- pogledajte navedenu proljetnu kolekciju i  kompletiće rumenila i sjenila iz iste – DIVNI su!

Vrijeme je i za novi parfem, a ovaj puta je odabir pao na jedan od DKNY parfema iz kolekcije Be Delicious Electric. Tri su parfema i svi redom mi se po opisima jako sviđaju! Mislim da će moj odabir biti Citrus Puls jer u sebi ima nektarinu, mandarinu, marakuju i frangipani koje obožavam te će biti odlični i za ljetne mjesece. Jedva čekam!

Također je i vrijeme za novu, bolju, noviju okoloočnu kremu i ovaj put je izbor pao na Laneige Water Bank eye gel. Ova koreanska kremica nudi po opisu upravo ono što je meni najpotrebnije – hidrira okoloočno područje, hrani ga i osvježava.

najčitanije

zadnji komentari

Blog Pogled u ogledalo Što je Ines poželila ovo proljeće?