Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Što je Luči poželjela ove blagdane?

Piše: Luči Židić

Moje su božićne želje ove godine luksuzni proizvodi u zlatnim pakiranjima, prigodni ovom svjetlucavom vremenu darivanja i lijepih želja. Dala sam si malo oduška pa je lista stvarno ono što želim, a ne nužno trebam i moram imati.

Shiseido Future Solution LX Total Radiance Foundation: Shiseido tekući puderi su moji omiljeni, jednostavno nisam našla ni jedan drugi koji tako sjedne, odgovara tonom i njeguje kožu. Ovisno o godišnjem dobu koristim nekoliko vrste ovog branda, a pošto je Future Solution moja omiljena anti-age krema već duže vrijeme želim i tekući puder iz iste linije, ali nažalost u Hrvatskoj nije u prodaji moja nijansa.

Diorific Mat Lipstick: Najdraži su mi Dior ruževi, teksturom, trajnošću i uvijek nađem neku prirodnu nijansu koja mi osvježi lice. Takva je i ova iz State of Gold kolekcije, nijansa Fascinate #580, i rado bi ju udomila.

Diorific Golden Light Compact Powder: Ponovno State of Gold kolekcija i highlighter u nijansi Luxurious Beige 001. Highlighteri su mi odnedavno must have u svakodnevnom šminkanju, a ova blago zlatna nijansa mi izgleda savršena.

Peter Thomas Roth 24k Gold Mask: Peter Thomas Roth mi se pokazao kao odličan brend i zato nakon izvrsnih seruma želim probati i ovu luksuznu masku koja obećava mnogo sa dragocjenim sastojcima poput kolagena, hijalurona i čestica zlata.

Chanel N°5: Moja se bočica opasno bliži kraju pa mi je velika želja dobiti novu. Obožavam ovaj parfem i nosim ga samo u posebnim prilikama te svaku Novu godinu dočekam s par kapi Chanela N°5.

najčitanije

zadnji komentari

Blog Pogled u ogledalo Što je Luči poželjela ove blagdane?