Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Što Luči želi ovo proljeće?

Piše: Luči Židić

Ovu sam dugu i iznimno kišovitu zimu iskoristila maksimalno za tretmane glikolnim kiselinama i retinolom. Zato je prva stvar koju trebam dolaskom sunčanijih dana dobra zaštitna krema s visokim faktorom.

Pošto već dulje vrijeme koristim kozmetiku Dr. Dennis Gros Skincare i jako sam zadovoljna isprobat ću njihov Skincare Dark Spot Sun Defence sa SPF 50 koji obećava zaštitu od nastanka tamnih mrljica od sunca.

Nakon duge vjernosti Kerastase proizvodima odlučila sam isprobati Kevin Murphy proizvode za kosu, točnije Plumping liniju koja obećava punoću kose. Osim teksture na kosi je važan i sjaj pa ću nabaviti ultra lagano ulje Paul Yacomine No.1 Microfinish Premium Shine koje sadrži organska esencijalna ulja te daje kosi visoki sjaj bez otežavanja.

Na kraju dekorativa  i ovdje mi je jako teško izdvojiti samo dva proizvoda jer se izlaskom prvih zraka sunca i primamljivih proljetnih kolekcija kozmetičkih brandova moja lista želja jako brzo popunila i dalje se puni na dnevnoj bazi. Svašta nešto mi treba i želim ali recimo da su dva proizvoda apsolutni must have za mene ove sezone, Burberry SS2016 Runway Palette Highlighter i Dolce Gabbana ruž iz linije Dolce Matte Rosa. Burberry me osvojio na prvu, čim sam ugledala reklamnu kampanju srce mi je jače zakucalo, naime čipkasti otisak na predivnim nijansama highlightera White 01 i Nude Gold 02 Runway Palette jednostavno neodoljivo izgleda i jedini problem je koju nijansu odabrati. Sličnu situaciju imam i sa DG ruževima, naime sve su prekrasne pink mat boje i dvoumim se između broja 134 i broja 222. Odlične recenzije o teksturi i trajnosti samo dodatno pojačavaju želju za jednim primjerkom i nadam se da će napokon i u Hrvatskoj biti dostupna ekskluzivna kozmetika ovog branda.

Tags: retinol, kiselina

najčitanije

zadnji komentari

Blog Pogled u ogledalo Što Luči želi ovo proljeće?