Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Pogled u ogledalo

Nadopuna Anine blagdanske liste želja

Piše: Ana Popović Kišur

Još dok sam pisala prvu blagdansku listu želja, znala sam da mi tu fali dosta stvari koje stvarno, stvarno želim. I već sam onda znala da će moja lista želja ovaj put biti proširena.

Više...

 

Prijedlozi za blagdanski make-up

Piše: Mirela Vrbanc

Krajem godine, ovo blagdansko vrijeme uvijek je obilježeno proslavama i nekim svečanim događanjima ili jednostavno više izlazite. Možda ćete blagdane provesti u društvu najmilijih ili dočekati novu godinu na odličnom partyu. Uz to vam naravno treba i idealan make up.

Više...

 

Što je Luči poželjela ove blagdane?

Piše: Luči Židić

Moje su božićne želje ove godine luksuzni proizvodi u zlatnim pakiranjima, prigodni ovom svjetlucavom vremenu darivanja i lijepih želja. Dala sam si malo oduška pa je lista stvarno ono što želim, a ne nužno trebam i moram imati.

Više...

 

Anina blagdanska lista želja

Piše: Ana Popović Kišur

Moja zimska wish lista je popunjena sa starim, voljenim proizvodima koje sam potrošila ili koji su pri kraju. Međutim, kad sam je počela slagati, ispada da ipak imam puno novih želja...

Više...

 

Ines je sastavila svoju zimsku listu želja

Piše: Ines Kus

Polako nam je stigla i zima, iako nam se za sada ne pokazuje u svom pravom liku… Jako volim zimu i snijeg te se svake godine dobro pripremim za istu – da, i kao pravi mali medo i kilice nabacim – da me griju, ne?!

Više...

 

Što je Mirela stavila na svoju blagdansku listu želja?

Piše: Mirela Vrbanc

U ovo predbožićno vrijeme većina nas razmišlja o darivanju najdražih, a sasvim sigurno i sami maštamo što bismo htjeli kupiti ili da nas netko iznenadi divnim poklonom ove zime. Naravno moja lista želja je kozmetička, a trenutno mnoge parfumerije i kozmetički web shopovi nude sniženja pa je teško ostati karakter i kupiti tek ponešto.

Više...

 

Loredanina blagdanska lista želja

Piše: Loredana Bakić

Zimi lice njegujem slično kao ljeti, s iznimkom korištenja više slojeva njege - tonici, serumi pa fluidi ili kreme, dok ljeti serum bude dovoljan. Veliki problem mi je čišćenje i njegovanje suhe i nadražljive kože tijela. Budući sam zimi sklonija koristiti kremastije pudere i korektore na licu, potrebno ih je dobro očistiti, prvo mlijekom, a potom, u mom slučaju, gelom koji se ispire, a ipak ne isušuje.

Više...

 

Luči je sastavila svoju jesensku listu želja

Piše: Luči Židić

Nakon dugog i ove godine ekstremno toplog ljeta moja je misija sanirati štetu koju su na mojoj koži i  kosi ostavili gotovo četiri mjeseca kupanja u moru i izbjegavanja sunca. Zato su na mojoj jesenskoj listi preparati za koje sam procijenila da bi pomogli u tome.

Više...

 

Anina jesenska lista želja

Piše: Ana Popović Kišur

Moja je jesenska rutina već počela, a najvažniji dio mi je piling lica. Uvijek sam bila ljubiteljica dobrog 'struganja' i dobrog seruma nakon toga.

Više...

 

Što Ivana želi ovu jesen?

Piše: Ivana Bartolović

Od onih sam osoba koje se dolaskom jeseni već vide sa tamnijom nijansom kose, tamnijim ruževima za usne i lakovima za nokte, toplim grilonkama uz suknjice i kožnoj jakni.

Više...

 

Što se krije na Loredaninoj jesenskoj listi želja?

wish-lista

Piše: Loredana Bakić

Dobra strana ne uvijek lijepog početka jeseni jest činjenica  da se mogu pripremiti za korištenje proizvoda s voćnim kiselinama. Ljeti ih izbjegavam pa u kasno ljeto ugazim s kornjačinom kožom na licu.

Više...

 

najčitanije

zadnji komentari

Blog Pogled u ogledalo