Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Pogled u ogledalo

Što je Ines stavila na jesensku listu želja?

Piše: Ines Kus

Kada napokon dođe hladnije vrijeme u moju glavu se ponovno 'uvuku' želje za šminkanjem, mackanjem kremicama, uređivanjem… U biti sve ono što po vrućini radim s mukom i ne prevelikim oduševljenjem. Tada i moja lista želja počinje rasti… Ovih dana lista se puni sljedećim divoticama!

Više...

 

Mirelina jesenska lista želja

wish-lista

Piše: Mirela Vrbanc

Dok je još ljeto bilo u svoj vrelini, ja sam na godišnjem odmoru planirala koju ću kozmetiku nabaviti za ovu jesen, jer moja koža se s dolaskom hladnijeg vremena promijeni i postane zahtjevnija.

Više...

 

Bezbolna depilacija ipak postoji i zove se Lycon

lycon

Piše: Mirela Vrbanc

Jedna od najbolnijih metoda uljepšavanja je zasigurno depilacija. Kad god se predajem u stručne ruke kozmetičarke da mi ukloni dlačice s tijela voskom ili šećernom pastom, uvijek razmišljam zašto netko nije smislio način da ta metoda ne bude tako bolna. Zašto moramo patiti u nastojanju da nam tijelo bude oslobođeno od dlačica?

Više...

 

Dobar početak kvalitetne njege: Profesionalna analiza kože Visia

visia-analiza-koze

Piše: Mirela Vrbanc

Početak godine je idealno vrijeme za dobro planiranje kvalitetnije njege kože tokom cijele godine jer se i potrebe kože mijenjaju, ne samo u skladu s vašim godinama, nego i godišnjim dobima. No kako bi uopće znali stvarno stanje svoje kože koje nije uvijek oku vidljivo, dobro je napraviti profesionalnu višedimenzionalnu analizu kože Visia uređajem.

Više...

 

Toplina jantara: Avon Ambre by Christian Lacroix

avon-amber-by-christian-lacroix

Piše: Loredana Bakić

Postoje mirisi koji me čine sretnom i kad nisam sretna. Takvi mirisi su topli, ali snažni. Ovijaju vrat nevidljivom mirisnom maramom koja godi povrijeđenom egu i ranjenoj duši.

Ažurirano: Petak, 26 Prosinac 2014 11:10

Više...

 

Moć bijelog cvijeća: Givenchy Dahlia Divin

givenchy-dahlia-divine

Piše: Ana Popović Kišur

Kad sam prije par godina čitala da Givenchy lansira novi miris i da će se zvati Dahlia Noir, imala sam osjećaj da bi on mogao biti moj novi THE parfem.

Više...

 

Besmrtni parfemi: Gucci Envy

gucci-envy

Piše: Mirela Vrbanc

Ponekad žalim za nekim prošlim vremenima u kojima su kreirani jedni od najboljih parfema svih vremena, a koji se više ne proizvode. Zašto su ih prestali proizvoditi, to za većinu parfema nećemo nikada znati.

Više...

 

Parfem s mirisom žene: Chanel No. 5

chanel-no5

Piše: Ana Popović Kišur

Once upon a time, mala djevojčica Ana krala je svojoj mami parfeme. Nije imala bogznašto ukrasti, jer u ono vrijeme i nije bilo nekog prevelikog izbora... Njena mama nije imala veliku zbirku (za razliku od velike Ane), ali su tu bili sami klasici – Lancôme Magie Noir (signature scent njene mame), YSL Paris, Ô de Lancôme – i na pijedestalu mala bočica čiste parfemske esencije Chanela No. 5.

Više...

 

Njega uz opuštanje: Tretmani lica u centru zdravlja Animaseda

animaseda

Piše: Mirela Vrbanc

Posljednjih tjedana sam akumulirala toliko umora i stresa da sam obećala sebi pokloniti neki opuštajući tretman nakon ovogodišnjeg Avon Beauty Blog Daya. U potrazi za nečim što još nisam isprobala, odlučila sam istražiti što se nudi u Centru zdravlja Animaseda koji pruža individualan pristup klijentu i holistički put do zdravlja kroz ayurveda tretmane, terapije pokretom, haloterapiju i još mnogo drugih pristupa kvalitetnijem životu, o čemu možete više pročitati na www.animaseda.hr.

Više...

 

Gurmanska magnolija: La Vie est Belle Eau de Toilette

lancome-la-vie-est-belle-edt

Piše: Ana Popović Kišur

Kad je izašla prva verzija La Vie est Belle, totalno me navukla na gurmanske parfeme za koje sam bila uvjerena da mi ne odgovaraju. Ali ovaj je bio totalno drugačiji i sve sam njegove inačice jednostavno morala probati.

Više...

 

Kako miriše mračna elegancija? Elie Saab Le Parfum i Le Parfum Intense

elie-saab-le-parfum

Piše: Ana Popović Kišur

Obožavam miris jasmina. A Le Parfum Elie Saaba obožavam otkad sam ga prvi put pomirisala.

Više...

 

najčitanije

zadnji komentari

Blog Pogled u ogledalo