Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Pogled u ogledalo

Eksplozija u utrobi: Givenchy Ange ou Démon EDP

givenchy-ange-ou-demon

Piše: Loredana Bakić

Godina izlaska Givenchy parfema Ange ou Démon u Hrvatskoj je 2007, u svijetu 2006… Zanimljiva godina mog života okrunjena ovim mirisom, povratak je u vrijeme kad sam definirala svoje stavove, učvrstila uzde kojima sam obuzdavala svoju emocionalnu buru i pomalo hladnokrvno kročila dalje u život.

Više...

 

Iskustvo: Tretman Medicinskim dermarollerom

dermaroller-tretman

Piše: Ana Popović Kišur

Jeste se ikad radovali tretmanu za koji znate da lagano boli, ali znate i da ima nepobitni učinak? U mom slučaju, parafrazirala sam rečenicu koju sam davno pročitala u jednoj knjizi: 'za ljepotu treba malo trpiti'. Znam da ovo jako plitko zvuči, zato moram naglasiti da puno stvari u službi ljepote su istodobno i u službi zdravlja. Počevši od antioksidanata u prehrani pa sve do medicinsko-dermatoloških tretmana kao ovaj sa Dermarollerom. Na stranu to što sam navršila 37 godina i što kao i većina žena želim izgledati mlađe što je duže moguće.

Više...

 

Parfemska poslastica: Lancôme La Vie est Belle L'Eau de Parfum Légère

lancome-la-vie-est-belle-legere

Piše: Ana Popović Kišur

Uvijek sam govorila da ne volim jestive mirise. Gurmanske note su, za mene, spadale tamo gdje im je mjesto - u kuhinji ili točnije - u kolačima...

Dok me nije pogodila ljubav. Da, La Vie est Belle. Život je lijep, a miris je predivan. Ljubav je dugo bila samo na listi želja, a onda je u moje ruke došla nova verzija – lagani La Vie est Belle L'Eau de Parfum Légère.

Više...

 

Pogled ispod lepeze trepavica: Ugradnja ekstenzija

ugradnja-ekstenzije-trepavica

Piše: Mirela Vrbanc

Nema žene koja ne želi imati duge i guste trepavice poput lepeza, a da to nije samo za jedan dan… Ja ne poznajem niti jednu, a čak i one koje po mojoj definiciji imaju prirodno dugačke trepavice, žele imati gušće. Ah, mi žene uvijek težimo nečemu teško ostvarivom…

Više...

 

Evociranje trenutka: Kenzo Flower In The Air

kenzo-flower-in-the-air

Piše: Loredana Bakić

Prije desetak godina nosila sam crnu odjeću i koristila Flower by Kenzo s toliko pouzdanja da taj miris odražava moju nutrinu na najbolji način. Gusta i jaka aura i crna odjeća odavale su duboke i teške osjećaje i misli koje su me u to vrijeme okupirale. Orijentalno-cvjetna kategorija je bila apsolutni 'must-have' u mom parfemskom kutku, a Flower by Kenzo njegova perjanica.

Više...

 

Pet ljetnih favorita: tonik, puder, krema i dva ruža

Piše: Mirela Vrbanc

Već u svibnju sam počela koristiti neke kozmetičke proizvode kojima sam ostala vjerna svo ovo vrijeme jer su me potpuno oduševili. Iako ljeto još uvijek traje, red je da podijelim s vama svoje ljetne favorite (a ne da ih čuvam samo za sebe).

Više...

 

Pranje make-up kistova: Chilly with Antibacterial

chilly-glominerals-pranje

Piše: Ana Popović Kišur

Začudili bi se koliko malo žena zna da se kistovi za make-up trebaju prati. Prljavi kistovi su pravi rasadnici bakterija. A te iste bakterije, zajedno sa sebumom i odumrlim stanicama kože prenosimo na lice svaki put kad se šminkamo neopranim kistovima.

Više...

 

Dolce&Gabbana ljetni duo: Naočale i ruž

dolce-gabbana-ruz-naocale

Piše: Ana Popović Kišur

Postoji par stvari bez kojih ne izlazim iz kuće. Torba, novčanik, naočale. Ne nužno tim redom. Prvo dvoje mi ponekad čak ni ne treba, ali bez naočala nema šanse da izađem. Pa čak ni zimi. To mi je isto kao da sam izašla bez visokog SPF-a na jako sunce. To ne radim nikad.

Više...

 

Ljeto je vrijeme za ruže: Givenchy Eaudemoiselle

givenchy-eau-demoiselle

Piše: Ana Popović Kišur

Jedva dočekam toplije vrijeme da izvučem svoj omiljeni ljetni parfem. Kao ljubiteljica teških nota dugo sam tražila parfem koji neće poubijati sve oko mene, a u kojem ću uživati punim plućima.

Više...

 

Putovanja i putni proizvodi

Piše: Ana Popović Kišur

Nedavno sam pisala o La Prairie putnom setu koji sam nosila na zadnja putovanja (--> link na recenziju). A uz te mini-proizvode za njegu lica postoji još par proizvoda koje obavezno nosim kad idem na kraća putovanja.

Više...

 

Moje Manic Panic iskustvo: dip dye ružičasti vrhovi

manic-panic-boja

Piše: Mia Biberović

Još dok je krajem devedesetih ili početkom dvije tisućitih hit na kosi bila dip-dye tehnika bojanja kose, bila sam oduševljena ovim trendom. Doduše, tada sam bila klinka koja nije smjela obojati ni pramenčić kose, ali sam s oduševljenjem gledala, recimo, Maju Vučić iz tadašnjih Divasica, koja je često mijenjala boju donjeg dijela kose. Prekrasno mi je to izgledalo!

Više...

 

najčitanije

zadnji komentari

Blog Pogled u ogledalo