Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Top beauty 2015: Anini favoriti

Piše: Ana Popović Kišur

Prethodna je godine kod mene protekla u korištenju provjerenih proizvoda. Nisam se upuštala u neke kozmetičke avanture nego sam odlučila potrošiti malo svojih zaliha. To znači da sam odlučila dokrajčiti neke od otvorenih seruma (kako bi novi mogli doći na red) te umivalica. Ono što ću najviše pamtiti u prošloj godini je otkriće izvanrednih SPF kremica, koje su vrlo brzo našle mjesto među mojim favoritima.

 

Clinique Even Better Dark Spot Defense SPF 45 je jedna od tri savršene SPF kremice koju sam otkrila prošle godine (--> link za detalje). Super je podloga za puder, savršeno se upija, lice nakon nje se nimalo ne sjaji. Kažem jedna od tri, jer napokon su moje muke po visokom SPFu završene. Osim nje, na listi SPF savršenstava mi je i Chanel UV Essentiel kremice sa SPF50 (--> link na recenziju) te Kiehl's Ultra Light Daily UV Defense koju sam tek u studenom otkrila (--> link na recenziju). Kiehl's bi sigurno bio na listi favorita da nije relativno nov proizvod u mom kozmetičkom koferu (da, ja i preparativu držim u koferu).

bobbi-brown-tus

 

Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner - dugo godina sam tražila savršeni gel-eyeliner. S flomasterima i običnim tuševima ne znam baratati. Jednostavno ne znam... Kosi kist je jedini 'instrument' s kojim znam povući crtu i napraviti tightlining. Prije Bobbi Brown nisam vjerovala u gel-eyeliner... Kupovala sam ih svako 3 mjeseca, a osušili bi se nakon mjesec i pol. Nisam htjela riskirati s nekim HE da se isto ne bi dogodilo. Ovaj sam kupila zahvaljujući recenzijama stranih blogerica - i nisam požalila. Imam ga već preko godinu dana, došla sam skoro do samog dna, a on se još nije osušio! Na kraju mi je skuplji gel-eyeliner ispao best buy!

SkinCeuticals CE Ferulic serum je serum kojeg već dva ljeta za redom koristim. Počnem u svibnju, a završim s njim u rujnu. Mirela je u svojoj recenziji sve rekla (--> link na recenziju), ja je mogu samo potpisati i dodati - zahvaljući njemu i Shiseido Ultimune serumu (--> link na recenziju) ja sam se riješila početne hiperpigmentacije koja se više nikad nije vratila!

Foreo Luna je gadget o kojemu svi sve znaju. Jako sam ga željela i nije me razočarao. Imala sam malu pauzu u korištenju (moje zasićenje igračkama), ali sam mu se nedavno ponovo vratila i ponovo se oduševila. Sve sam već rekla i u recenziji --> link

Givenchy Poudre Première je, uz svoju sestru Prisme Libre, moj HG puder u prahu (--> link na recenziju). Nijedan od mog lica ne napravi što i on - predivnu, baršunastu, zaglađenu kožu. Fotošopiranu uživo. Obožavam ga!

najčitanije

zadnji komentari

Blog Pogled u ogledalo Top beauty 2015: Anini favoriti