Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Top Beauty 2015: Ines ima svoje favorite

Piše: Ines Kus

Nedavno sam postala mama što se uvelike odrazilo na moju kozmetičku rutinu i njegu, ali i na sam izgled kože i kose. Trenutno nemam toliko vremena za istraživanje noviteta i neku svoju uobičajenu njegu te je prošla godine zaista bila veliki zaokret u tom segmentu.

Drastično sam skratila kosu, isto zbog malene jer me čupala kao i sva djeca, lice mi je postalo masnije nego ikad, ali je barem koža tijela ostala po starom  - suha za poludjeti! Možda moji top proizvodi za prošlu godinu i nisu neka novost na tržištu, ali meni, nakon čuvanja trudnoće i rođenja bebe – jesu.

Guerlain Lingerie de Peau tekući puder u nijansi 12 Rose clair - dakle, ne znam zašto sam ovaj puder do sada preskakala! Odlično prekrivanje, dewy izgled lica, zaštitni faktor 20,… Po svim mojim kriterijima, jedan od najboljih tekućih pudera koje sam imala prilike isprobati. Jedinu eventualnu zamjerku pronalazim u činjenici da u HR nisu dostupne sve nijanse.

Estee Lauder Pure Envy i Pure Envy Matte ruževi su po mom mišljenju najbolji ruževi ikad! Imam zaista zavidnu kolekciju ruževa svih finisha i proizvođača, ali uvijek uz sebe imam barem jedan EL iz ovih kolekcija u torbici. Dobar izbor boja (iako u HR nisu sve dostupne), ne isušuju usne ni malo (čak ni ova mat linija), dugotrajni na usnama,… Odlični u svim segmentima.

Kiehl's Ultra lagana dnevna krema SPF 50 – ok, otkriće godine za mene! Tokom cijele godine na lice nanosim zaštitni faktor, barem preko tekućeg pudera, a do sada nikada nisam bila pronašla kremu za lice za visokim zaštitnim faktorom poput ove. Do sada sam se mučila s kremama tog tipa koje su me samo mastile, nisu se upijale, imale čudan miris i slično, a ovo čudo od kreme je sasvim nešto drugo. Bez mirisa, upija se nevjerojatnom brzinom, zaista štiti od sunca i odlična je podloga za šminku. Definitivno must have proizvod u mojoj kozmetičkoj torbici. Pročitajte i Aninu recenziju --> link.

guerlain-super-aqua-bb-hydra

Guerlain Super Aqua Serum BB+ Hydra Beauty Balm SPF 25 - inače sam ljubitelj svih BB, CC, D.D. kremica raznih – od azijskih do drogerijskih i godinama ih isprobavam i koristim. Do sada nisam naišla nikada na ovakvo čudo od kreme! Kremasta, gušća struktura, iznimno ugodan miris, nijansa vrlo prilagodljiva tenu (inače postoje samo dvije nijanse – moja je Light, svjetlija), dugotrajna na koži, ima zaštitni faktor, ali istodobno iznimno hranjiva krema koja zaista licu daje jedan poseban zdrav izgled. Jedini minus ovoj kremi je dosta visoka cijena za jednu BB kremu – cijena joj se kreće od 420 kuna na više.

John Frieda Luxurious volume linija - iako nemam problema s volumenom kose, kroz godine sam shvatila da su za moju masnu kosu (masno vlasište) najbolji šamponi za volumen. Oni namijenjeni masnoj kosi operu odlično vlasište, ali i samo vlas mi toliko isuše da vrlo brzo odustanem od njih. John Frieda proizvode sam otkrila upravo zahvaljujući šamponu iz ove linije, a vrlo brzo sam kupila i regenerator (koji inače na masnu kosu ne smijem staviti ni pod razno jer inače odmah moram ponovno prati kosu) te na kraju i pjenu za volumen. Sada još vrebam i tretman za obnovu kose iz iste linije da upotpunim svoju kolekciju s kojom ću se zasigurno dulje družiti.

Tags: svoju, njegu, kose, toliko, veliki, noviteta, trenutno, vremena, nemam, neku, ines, istraživanje, uobičajenu, zaokret

najčitanije

zadnji komentari

Blog Pogled u ogledalo Top Beauty 2015: Ines ima svoje favorite