Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Top Beauty 2015: Lučini favoriti

Piše: Luči Židić

Protekla godina bila je za mene revolucionarna u kozmetičkom smislu. Definitivno godina isprobavanja i testiranja novih brandova i proizvoda i jako mi je teško izdvojiti samo pet jer će ih još najmanje toliko ući u stalnu postavu moje rutine.

U svakodnevnu upotrebu ove sam godine uvela serume sa potentnim i aktivnim sastojcima, počela sam upotrebljavati feruličnu kiselinu i retinol, a od novih brandova upoznala sam Alpha H, Dr. Dennis Gross, Peter Thomas Roth, Pixie i Glam Glow. Što se dekorativne kozmetike tiče noviteti su mi izvrsne palete Studia 10, Hourglass, Perricone MD, Kevin Aucoin i Burberry.

Iako mi je zbilja bilo teško izdvojiti samo 5 proizvoda, recimo da ovih 5 sigurno ostaje u upotrebi do daljnjega i već im planiram kupiti rezervno pakiranje.

Dr. Peter Thomas Roth Retinol Fusion PM je noćni serum s visokom 1,5 koncentracijom retinola koji uklanja bore, mrljice, zateže i poboljšava strukturu i elastičnost kože.

Dr. Dennis Gross Ferulic cid + Retinol Brightening Solution je još jedan moćni serum koji kombinira moje najdraže sastojke, retinol i feruličnu kiselinu i koji svaki dan čini vašu kožu svježijom i blistavijom. (--> link na recenziju)

Studio 10 Visible Lift I-Definer je praktična paleta branda koji se specijalizirao za korektivnu dekorativu namijenjenu zrelijoj kozi i prikrivanju borica, ožiljaka i mrlja, pritom koristeći igru svijetla i sjene, konture i blistavost kao osnovu svježeg mladenačkog izgleda. Paleta je mala i praktična i sadrži primer, bazno sjenilo, smedje za konturu, highliter te tamniju nijansu za ocrtavanje oka. Izglađuje kapak, daje oku svježi nude izgled i must have je za sve koji vole prirodan i suptilan make up.

Perricone MD No Lipstick Lipstick je vrlo uspješnoj fuziji hranjivog zaštitnog balzama i ruža u prirodnoj boji usana. Daje dovoljno boje za svježi zdrav izgled usana u dnevnoj varijanti, a može poslužiti i kao podloga za jače pigmentiran proizvod.

Glam Glow Thirstymud Hydrating Treatment - Moram priznati da su mi sve maske ovog proizvodjača drage i da su uvijek barem dvije na mojoj polici. Ali pošto sam suhokožac, a ovo je najbolja hidratacijska maska koju sam imala priliku probati, izdvojit ću Hydrating treatment kao favorita.

Tags: proizvoda, godina, samo, teško, rutine, moje, jako, postavu, izdvojiti, brandova, stalnu

Ažurirano: Utorak, 26 Siječanj 2016 11:06

najčitanije

zadnji komentari

Blog Pogled u ogledalo Top Beauty 2015: Lučini favoriti