Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

10 puta učinkovitije čišćenje: Philips VisaPure

philips-visapur

Philips je lansirao VisaPure - rotirajuću četkicu za čišćenje lica. VisaPure je nježni,  jednostavni i savršeno dizajnirani aparat koji istovremeno masira lice i uklanja svu nečistoću i to 10 puta učinkovitije od čišćenja lica rukom.

philips-visapur

VisaPure čisti kožu i trenutačno uklanja mrtve stanice, popravlja mikrocirkulaciju za blistav ten te povećava učinkovitost krema za njegu lica. Zdrava  i mladolika koža postiže se pravilnom njegom. Na površini kože se svakodnevno nakupljaju odumrle stanice, bakterije, prljavština, loj i ostaci make upa, stvarajući površinsku barijeru. Redovito i pravilno čišćenje kože olakšava  prolazak, a time i  učinkovitost aktivnih tvari iz preparata za njegu. Zdravom izgledu kože pridonosi i nježna masaža koja potiče mikrocirkulaciju, povećava dotok kisika, olakšava izmjenu tvari i ubrzava obnovu kože. VisaPure uređaj je idealno koncipiran spoj nježnog čišćenja kože i poticaja mikrocirkulacije.

Nježne četkice uređaja osiguravaju ugodan osjećaj tijekom čišćenja, a posebno četkica za osjetljivu kožu. Vibrirajući pokreti četkice osiguravaju ugodan osjećaj i efekt masaže lica čime lice djeluje zdravije i opuštenije. Valja istaknuti kako se ručnim čišćenjem dio nečistoće dodatno umasirava u pore lica, dok VisaPure u potpunosti uklanja svu nečistoću ostavljajući pore potpuno slobodnima, čime se pojačava učinaka preparata za njegu lica.

philips-visapur

VisaPure četkica prilagodljiva je svim tipovima kože, pa tako možete izabrati četkicu za normalnu ili osjetljivu kožu ili onu za uklanjanje mrtvih stanica i dubinsko čišćenje. Aparat nudi i dvije brzine – jednu za nježno i drugu za dubinsko čišćenje. VisaPure četkica se vrlo lako uklapa u svakodnevnu rutinu njege lica. Dapače, VisaPure još bolje priprema kožu za apsorbiranje svih preparata za njegu lica koje inače koristite. Ženama sa osjetljivom kožom preporučuje se korištenje Sensitive četkice, posebno dizajnirane za svakodnevnu njegu i čišćenje kože sklone alergijama i iritaciji.

philips-visapur

Posebnost ovog Philipsovog beauty proizvoda objasnila je Božena Brnas, voditeljica marketinga Philipsa: 'Philips želi pomoći ženama da se osjećaju posebno i upravo je svakodnevna njega lica jedan od ključnih preduvjeta za to. VisaPure četkica već nakon prvih nekoliko tretmana čini vašu kožu sjajnom i čistom. Mnogim ženama puno znači i ušteda vremena koju postižu uz VisaPure četkicu jer tretman traje samo jednu minutu, a trenutačno uklanja mrtve stanice, popravlja mikrocirkulaciju za blistav ten te povećava učinkovitost krema za njegu lica'.

Učinkovitosti i uštede vremena s VisaPure četkicom svjesna je i glumica Bojana Gregorić Vejzović, ambasadorica VisaPure u Hrvatskoj: 'S obzirom na moj dinamičan ritam i brojne profesionalne i privatne obveze, VisaPure četkica je brzo i učinkovito rješenje za njegu mojega lica koja mi je veoma važna'.

VisaPure četkica je već dosad na inozemnim tržištima proglašena beauty proizvodom godine u koji se kunu brojne žene koje su ju iskušale. Kupovina VisaPure četkice je kupovina bez rizika, a dokaz tome je i akcija 60-dnevnog probnog roka za sve kupovine u razdoblju od 12. ožujka do 12. svibnja. Ukoliko proizvod ne ispunjava vaša očekivanja, nakon 60 dana probnog roka zajamčen je povrat novca. Cijena uređaja je 1199 kuna.

Tags: lice, philips, čišćenje, visapure

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa 10 puta učinkovitije čišćenje: Philips VisaPure