Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

1001 cvijet smilja u borbi protiv bora: L'Occitane Dragocjeni serum Immortelle

loccitane-dragocjeni-serum-immortelle

Olivier Baussan, osnivač L’Occitanea najavio je novi Dragocjeni serum riječima: 'U ovoj bočici više je od 1001 cvijeta. Zvuči kao bajka, ali u L’Occitaneu volimo istinite priče.'

Istinita priča je ova – u svakoj bočici ovog dragocjenog seruma sadržana je snaga 1001 cvijeta smilja/immortelle. Smilje/Immortelle je legendarni zlatni cvijet korzikanske makije te se ovaj put nalazi u samom srcu nove, patentirane inovativne njegujuće formule. Velika koncentracija ovih dragocjenih anti-aging aktivnih sastojaka jamči moć pomlađivanja. Bore su zaglađene, koža je čvrsta i zdravo sjaji.

loccitane-dragocjeni-serum-immortelle

Formula sa iznimnom koncentracijom prirodnih aktivnih sastojaka djeluje na tri ključne faze u životnom ciklusu kolagena. Šest puta povećava tvorbu kolagena, 31% kolagena je očuvano te je 35% kolagena obnovljeno. Aktivni prirodni djeluju na ključne faze razvoja kolagena, vidljivo zaglađuju kožu i čuvaju njenu čvrstoću. Dan za danom, sama struktura kože ojačana je i obnovljena.

Za dvostruku učinkovitost iz L'Occitanea preporučuju kombiniranu upotrebu Dragocjenog seruma i Dragocjene kreme. 73% korisnica je izjavilo da su rezultati u ovoj kombinaciji njege još brži i impresivniji.

Maloprodajna cijena Dragocjenog seruma je 423 kune.

Tags: immortelle, serum, njega, anti-age, l’occitane

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa 1001 cvijet smilja u borbi protiv bora: L'Occitane Dragocjeni serum Immortelle