Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

20 godina zlatnog sjaja: Nuxe Huile Prodigieuse

nuxe-huile-prodigieuse-20-years

Nuxe ima dugu listu legendarnih proizvoda, ali predvodnik na toj listi je definitivno Čudesno suho ulje - Huile Prodigieuse.

Ove godine, Nuxe slavi 20 godina suhog ulja Huile Prodigieuse s predstavljanjem novog LE pakiranje koji sadrži logo brande u srcu kako bi proslavili 20 godina ljubavi.
Priča o Huile Prodigieuse počinje 1991., a lansiran je 1992. godine. 'Kad je Huile Prodigieuse bio lansiran prvi put, već je bio kultni proizvod. Nitko nikada nije čuo za suhe ulje i nije ni razumjeti kako učinkovito to može biti', kaže Aliza Jabès, osnivačica Nuxea. Nuxe suho ulje je postao trenutni hit i u Francuskoj i ubrzo nakon toga diljem svijeta.

nuxe-huile-prodigieuse-20-years

Bogatstvom dragocjenih biljnih ulja lješnjaka, makadamije, slatkog badema, kamelije, gospine trave i boraga te obiljem vitamina E, poznatog i kao ‘vitamin ljepote’, ovo glamurozno ulje na najbolji mogući način mazi kožu, hrani ju i njeguje, a njegov karakterističan, očaravajući miris i tekstura koja ne ostavlja masni trag, izazivaju slatku ovisnost.

Niti zvijezde nisu imune na čudesno Nuxovo suho ulje, tako J. Lo svoj glamurozan izgled i prekrasnu latino put obilato njeguje legendarnim Nuxe Huile Prodigieuse. Zlatom ispunjena verzija Nuxe Huile Prodigieuse Or sa neodoljivim zlatnim česticama posebni joj je užitak i već nekoliko puta je naglasila da se doslovno ‘kupa u njemu’.

Danas, Huile Prodigieuse, stup brenda, slavi dva desetljeća zadovoljstva, glamura i učinkovitosti s ograničenim izdanjem proizvoda. Ne propustite kolekcionarsku verziju ulja, a dostupno je u ovlaštenim ljekarnama po preporučenoj cijeni od 239 kn (100 ml) ili 139 kn (50 ml).

Tags: nuxe, njega, ulje, kosa, huile, hidratacija

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa 20 godina zlatnog sjaja: Nuxe Huile Prodigieuse