Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

24-satni energetski koktel: Juvena Skin Energy

juvena-moisture-eye-cream-skin-energy

Juvena Skin Energy je nova linija koja se može okarakterizirati kao energetski recept za svježe blistavu kožu u svakoj starosnoj dobi. Nova, visokoaktivna i jednostavna 24 satna linija njege Skin Energy od Juvene poklanja neprekidnu vlagu i energiju.

Kombinacija visokoaktivnih sastojaka i bogatih ulja njeguje kožu i osigurava svjež i blistav izgled.

Skin Energy koristi optimalno opskrbljivanje sa vlagom kao glavni izvor energije, ljepote i mladolikog izgleda kože. Ekstrakti iz skupocjene svile i koncentrirana snaga prirode dobivena iz njegujućih ulja i ekstrakata biljaka omogućuju individualno djelovanje svakog pojedinačnog proizvoda. Pružaju koži apsolutno sve što joj je potrebno za blistavi izgled. Ovaj energetski koncept je obogaćen kroz  Juvena vlastitu SkinNova SC tehnologiju, predstavlja simbiozu  SkinNova tehnologije i ekstrakata matičnih stanica biljaka.  Pruža savršenu mikro okolinu za razvoj stanica i omogućuje njihovo optimalno opskrbljivanje hranjivim tvarima. Visokoaktivan ekstrakt matičnih stanica iz divljeg Rhododendrona (grčka ruža ) povećava vitalnost i energiju matičnih stanica kože te istovremeno štiti od negativnih UV zraka.

Ime Juvena dolazi od latinskog 'juvenalis' (mladost) te istovremeno prestavlja viziju i obečanje. Preko 50 godina stručnjaci iz Juvene istražuju kožu i procese koji su odgovorni za starenje. Sa Skin Energy linijom proizvoda Juvenini stručnjaci  postavljaju  vlastitu energiju kože u centar svojih istraživanja te otkrivaju molekularnu tajnu  života, vitalnosti i mladosti kože. Bez obzira na dob koža se opskrbljuje novom energijom, otpornošću i vitalnošću. Blista zdravom svježinom i jačinom 24 sata na dan.

Moisture Cream - Hidratantna krema za normalnu kožu

Hidratantna i energetska krema namijenjena koži koja treba intenzivnu vlagu i novu energiju. Intenzivni vlažni i energetski kompleks u kombinaciji s matičnim stanicama iz divljeg rhododendrona koji revitalizira i osvježava kožu. Intenzivno njeguje kožu s pomoću vrijednih ulja iz oraha makadamije i shea maslaca. Sadrži ekstrakt svile. Kožu gladi, smanjuje bore te smanjuje negativne utjecaje slobodnih radikala s pomoću vitamina E. Koži daje svježinu i vitalnost.

Moisture Cream Rich - Bogata hidratantna krema za suhu kožu

Hidratantna i energetska krema, za suhu do jako suhu kože sa energetskim kompleksom u kombinaciji s matičnim stanicama iz divljeg rhododendrona koji revitalizira i osvježava kožu. Intenzivno njeguje kožu s pomoću vrijednih ulja iz oraha makadamije, kokosa i shea. Sadrži ekstrakt svile.

Aqua Recharge Gel - Hidratantni gel

Gel za svaki tip kože koji se ponaša i djeluje kao koncentrat, maska sa instantnim efektom ili hidratantna kura.

Moisture Eye Cream - Hidratantna krema oko očiju za svaki tip kože

Krema za oči sa nježnom teksturom vraća vlagu i zaglađuje prve bore i linije. Djeluje protiv tamnih podočnjaka i protiv podbuhlosti. Intenzivni vlažni i energetski kompleks u kombinaciji s matičnim stanicama iz divljeg rhododendrona koji revitalizira i osvježava kožu. Kombinacija biljnih ekstrakata nevena, Centella asiatica i Ruscus aculeatus te provitamin B5 i prirodnih ulja iz oraha makadamije  i shea njeguje osjetljivo područje oko očiju te ga  gladi, smanjuje bore i negativne utjecaje  slobodnih radikala s pomoću vitamina E.

Skin Energy linija je dostupna u parfumerijama Mueller, Luna Blue u Karlovcu, Fendi u Puli, Jadran Galenski, Mystik u Dubrovniku, Miris u Zagrebu po cijeni 318 za kreme i gel za lice te 236 kune za okoloočnu kremu.

Tags: krema, njega, juvena, hidratacija

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa 24-satni energetski koktel: Juvena Skin Energy