Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

48 sati hidratacije i njege za suhu kožu: NIVEA Repair & Care

nivea-repair-care

Nivea ima novu, inovativnu Repair & Care liniju za tijelo koja trajnim, 48-satnim djelovanjem podiže razinu hidratacije i poboljšava ravnotežu vlage kod jako suhe i zategnute kože.

Repair & Care formule njeguju i obnavljaju esktremno suhu kožu zahvaljujući revolucionarnoj Hydra IQ tehnologiji koja potiče stvaranje hidratacijskih kanala - akvaporina te dekspantenolu, provjerenom 'stručnjaku' za njegu osjetljive kože. Idealan sadržaj vlage u koži bio bi između 15 i 20 posto, a ako sadržaj vlage u koži padne ispod te razine, stručnjaci je kategoriziraju kao suhu. Izrazito suha koža treba više od hidratacije, često joj nedostaje lipida i tvari koji vežu vlagu za kožu.

Nivea Repair & Care linija s dekspantenolom i Hydra IQ tehnologijom čuva zaštitnu barijeru kože i pruža joj hidrataciju u dubljim slojevima. Hydra IQ potiče stvaranje hidratacijskih kanala - akvaporina, čime osigurava uravnoteženu opskrbljenost kože vlagom, što je nužno za regeneraciju, održavanje vitalnosti i elastičnosti kože. Formule se brzo upijaju, s ugodnom postojanošću na koži, a sadrže nježan miris bergamota i mandarine, u kombinaciji s nijansama tople sandalovine, nježnog mošusa i vanilije.

nivea-repair-care

NIVEA Repair & Care losion za tijelo

Svilenkasti losion brzo se upija i pruža intenzivnu njegu jako suhoj koži. Formula s dekspantenolom i Hydra IQ tehnologijom podiže razinu hidratacije u koži i poboljšava ravnotežu vlage tijekom 48 sati. Vraća koži gladak izgled i prirodnu mekoću. Preporučena maloprodajna cijena mu je 32 kune.

NIVEA Repair & Care balzam za ruke

Visokokoncentrirana formula s dekspantenolom i Hydra IQ tehnologijom posebno je razvijena za suhu, grubu i ispucalu kožu dlanova. Pruža intenzivnu hidrataciju i smanjuje zatezanje kože te vraća mekoću i glatkoću suhim rukama. Za najbolje razultate, preporuča se nanošenje nekoliko puta na dan, uz laganu masažu dlanova, posebno nakon pranja ruku. Preporučena maloprodajna cijena balzama za ruke je 27 kuna.

NIVEA Repair & Care krema za tijelo

Bogata krema koja se brzo upija, pruža intenzivnu hidrataciju sa smirujućim učinkom na jako suhu i perutavu kožu. Ova formula uz dekspantenol, glicerin i Hydra IQ sastojak, sadrži i ureu. Ublažava zategnutost kože s dugoročnim učinkom te čak i ekstremno suhu i svrbljivu kožu čini glatkom i smirenom. Preporučena maloprodajna cijena kreme je 44 kune, a dostupna će biti od listopada.

Tags: nivea, njega, tijelo, hidratacija

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa 48 sati hidratacije i njege za suhu kožu: NIVEA Repair & Care