Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

5 koraka do sretnih stopala: Lush njega

lush-stepping-stone

Iako je ljeto pri kraju, baš sad stopala trebaju posebnu njegu. Suha koža na stopalima kao posljedica ljeta nije neuobičajan problem. Lush ima rješenje u pet koraka.

1. korak: Stepping Stone piling za stopala

Plovučac i morska sol odstranit će mrtvu kožu, kakao maslac i ulje jojobe podariti mekoću, a tri svježa eterična ulja osvježavajući miris stopalima. Cijena mu je 39 kuna.

lush-volcano-fair-trade-foot-lotion

2. korak: Volcano maska za stopala

Kombinacija pročišćavajućih glina, dezodorirajuće rajčice, bilja astrigentnog djelovanja i moćnih esencijalnih ulja učinit će ih svježima i mirisnima bez obzira na korijene. Cijena Volcano maske za stopala je 71 kunu (125 g).

3. korak: Fair Trade Foot losion za stopala

Koristi se ujutro jer puno hodamo i stojimo. Koristi se iI navečer kada želimo ugoditi umornim prstićima, malo ih rashladiti, smanjiti natečenost i omekšati tvrdu kožu. Cijena mu je 111 kuna (225 g).

lush-lemony-flutter-t-for-toes

4. korak: Lemony Flutter maslac za zanoktice

Lemony Flutter je instant limunasta mekoća za područja tvrde kože. Ovom citrusnom omekšivaću bez premca specijalnost su zanoktice, a laktovi, koljena i pete – hobby. Cijena mu je 74 kune (45 g).

5. korak: T for Toes puder za stopala

Soda bikarbona, bilje astrigentnog djelovanja, ulja limete i čajevca uspješno eliminiraju sve mirise. T for Toes dolazi u pakiranju od 60g, a cijena mu je 82 kune.

Tags: lush, stopala

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa 5 koraka do sretnih stopala: Lush njega