Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

50. rođendan Nivea mlijeka za tijelo

Nivea njegujuće mlijeko za tijelo, prvo je tekuće mlijeko za tijelo na svijetu, a ove godine slavi 50. rođendan.

Ovaj legendarni proizvod i danas oduševljava milijune zadovoljnih potrošača, a svoju reputaciju opravdava i titulom najprodavanijeg proizvoda unutar Nivea linije za njegu tijela.

Početkom 1960-ih modna ikona Mary Quant izazvala je senzaciju mini suknjama, a žene su sve više počele otkrivati svoje noge, koje su morale biti savršeno njegovane. Nivea je 1963. godine izumila prvo tekuće mlijeko za tijelo, čime je odgovorila na nove potrebe i postavila novi trend u njezi, proizvodom koji omogućuje jednostavnije nanošenje njegujuće formule na veću površinu kože.

Od 1963. do 2013. godine, neizostavni klasik i stanovnik kupaonica diljem svijeta mijenjao je svoj izgled, koji je uvijek ostao vjeran nezamjenjivoj plavoj boji. Prateći trendove u modi i ljepoti mijenjalo se pakiranje NIVEA mlijeka za tijelo, a temeljem istraživanja poboljšavala se formula, kojoj je u novom desetljeću dodana i revolucionarna Hydra IQ tehnologija.

Nivea njegujuće mlijeko za tijelo s Hydra IQ tehnologijom

Bogato njegujuće Nivea mlijeko za tijelo potiče regenerativni proces iznutra te njeguje suhu i vrlo suhu kožu. Mlijeko je bogato prirodnim mineralima, smanjuje hrapavost i sprječava daljnje isušivanje suhe kože. Kremasta formula s bademovim uljem i Hydra IQ tehnologijom pruža dugotrajnu hidrataciju i dubinski njeguje, za vidljivo mekšu kožu.

Bočica Nivea mlijeka za tijelo od ove godine ima i potpuno novi izgled, za koji je zaslužan višestruko nagrađivani industrijski dizajner Yves Béhar. Čist i autentičan dizajn bočice s novim logotipom koji asocira na plavu kutijicu Nivea kreme, objedinjuje inovativnost i temeljne vrijednosti koje vežemo uz robnu marku Nivea.

Preporučena maloprodajna cijena Nivea mlijek za tijelo je 29 kuna (250 ml) i 44 kune (400 ml).

Tags: nivea, njega, tijelo, mlijeko

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa 50. rođendan Nivea mlijeka za tijelo