Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

80% znakova starenja je moguće ukloniti: Biotherm Blue Therapy

biotherm-blue-therapy

U Biotherm laboratorijima, temeljem ekskluzivnog istraživanja, ustanovljena je nova teorija o starenju kože nazvana 'Efekt 20/80'. Njome Biotherm kvantificira 80% znakova starenja koje je moguće izbjeći. Temeljem toga istraživanja stvorena je nova linija – Blue Therapy.

Znakove starenja uvjetovanih vanjskim faktorima (posebice UV zrakama kao glavnom uzroku ubrzanog starenja) i starenja uslijed kronološkog procesa je 80% moguće izbjeći, a samo 20% znakova jednostavno je neizbježno.

Linija Blue Therapy sadrži 70% slane vode te tri aktivne tvari iz tri različita, bogata vodena izvora.  Temelji se na koncentraciji obnavljajućih svojstava ekstrakta Aphanizomenon flos-aquae (AFA), dobivenog iz zeleno-plave alge iz velikih dubina Upper Klamath Lakea, jednog od najčišćih jezera na svijetu u Oregonu. Kombiniran je s ekstraktom zlatne makro-alge Laminaria ochroleuca koja odolijeva neverama Keltskog mora, a ima učvršćujuća i restrukturirajuća svojstva. Biothermovi su laboratoriji dokazali da kombinacija ekstrakata ovih algi višestruko povećava individualno djelovanje na pet ključnih markera starenja. Zaštićeni sastojak Biotherma je ekstrakt čistog termalnog planktona iz mineralima bogatih termalnih izvora francuskih Pirineja još više doprinosi ovom spoju zahvaljujući svojstvima koja jačaju i hrane kožu.

biotherm-blue-therapy

Postavljajući nove standarde u pogledu preciznosti kliničkog testiranja, Biotherm je razvio izuzetno precizan protokol testiranja za Blue Therapy, na koži bjelkinja i Azijatkinja tkz. Skin Sonar ProtocolTM. Ovaj ekskluzivni protokol omogućuje dosad neviđen stupanj preciznosti u izračunu postotka oštećenja poput bora, tamnih mrlja i gubitka čvrstoće koje se vidno uklanja.

Obnavljajući tretman s trostrukim djelovanjem na bore, opuštenu kožu i tamne mrlje briše akumulirane znakove starenja te vašoj koži pruža mladoliki izgled.

biotherm-blue-therapy-krema-serum

Ekstrakt AFA regulira cjelovitost izvanstanične strukture, pomažući pri smanjenju bora dok Ekstrakt L. ochroleuca potiče sintezu ključnih komponenata dermisa, odnosno agensa koji učvršćuju kožu: kolagena, glikozaminoglikana, proteoglikana. Učinkovitost termalnog planktona reflektira u zaštiti dermisa od propadanja, anti-elastaznim djelovanjem i zaštitom od nastanka oštećenih stanica. Biotherm je dokazao da je kombinacija ekstrakata mikro i makro algi poboljšava njihova pojedinačna blagotvorna svojstva te je učinkovitija za uklanjanje vidljivih znakova starenja kože te za postizanje mladolikog izgleda.

I miris preparata iz ove linije je izuzetan. Svježe gornje ozonske note podsjećaju na vodena staništa aktivnih molekula koje sadrži. U samom se srcu metalne note stapaju u akorde nalik na lotos, dok profinjene cvjetne note s daškom mošusa čine bazu.

biotherm-blue-therapy-amber-valletta

Zaštitno je lice linije Blue Therapy je snažna, prekrasna i emotivna Amber Valletta. Njezina svojstvena, graciozna ljepota i visoko postavljena ljestvica vrijednosti upravo su razlog iz kojeg je odabrana za zaštitno lice proizvoda Blue Therapy.

U liniji se nalazi anti-aging serum za obnovu kože Blue Therapy namijenjen obnovi svih tipova kože te dnevna krema s optimalnom ravnotežom SPF 15 PA +++ koja pruža ugodu, zaštitu i hidrataciju.

Preporučene maloprodajne cijene seruma su 612 kuna za 50 ml, 465 kuna za 30 ml, a kreme 520 kuna.

 

Tags: biotherm, bore, anti-age, starenje

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa 80% znakova starenja je moguće ukloniti: Biotherm Blue Therapy